ΦΗΜΗ: Εντός 2022 το remake του πρώτου The Last of Us για το PS5 – Είναι σχεδόν έτοιμο

Date:

Τον Απρίλιο του περασμένου έτους σας είχαμε ενημερώσει για την διαρροή/φήμη από τον εξαιρετικά έμπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Jason Schreier, πως η Sony ετοιμάζει ένα remake του πρώτου The Last of Us με σύγχρονα γραφικά για το PS5.

Τώρα, ο εξίσου έμπιστος δημοσιογράφος Tom Henderson, αλλά και το μέσο VGC με βάση τις δικές του πηγές, έρχονται να αποκαλύψουν πως το εν λόγω project είναι σχεδόν έτοιμο και έτσι είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο μισό του 2022.

Αναλυτικότερα, ο Henderson έγραψε:

Έχω ακούσει από πολλούς ανθρώπους πλέον ότι το remake του The Last of Us έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μπορεί να κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2022.

Ο Henderson ωστόσο δε σταμάτησε εκεί και αποκάλυψε πως καθοδόν είναι και το multiplayer παιχνίδι The Last of Us, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο πλαίσιο μιας νέας The Last of Us Part II: Director’s Cut έκδοσης, κάτι που έχουμε δει να συμβαίνει και με άλλα παιχνίδι της Sony μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, στόχος είναι να αυξηθεί το hype για την επερχόμενη σειρά του HBO, η οποία φυσικά θα βοηθήσει και αυτή από τη μεριά της, την εμπορική πορεία των νέων αυτών projects.

Για την ιστορία, το The Last of Us κυκλοφόρησε αρχικά το 2013 αποκλειστικά για το PlayStation 3 και ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησε και μια remastered έκδοση για το PS4.

Μέχρι στιγμής η Sony και η Naughty Dog δεν έχουν προβεί σε κάποια επίσημη διευκρίνηση, αλλά όπως φαίνεται πολύ σύντομα θα βιώσουμε ξανά την αξέχαστη περιπέτεια της Ellie και του Joel.

Δημοφιλής

Περισσότερα σαν αυτό
Σχετίζεται με

29/6/22: Η μικρότερη μέρα που βίωσε ο πλανήτης Γη στην ιστορία του

Η 29η Ιουνίου του 2022 ήταν η μικρότερη μέρα...

Έρχεται το Σεπτέμβριο και αλλάζει για άλλη μια φορά τα δεδομένα

Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται να παρουσιάσει η Apple τη...

Η ημέρα μεγαλώνει και οι επιστήμονες δεν ξέρουν ακόμη την αιτία

Η διάρκεια της μέρας στον πλανήτη μας ξαφνικά φαίνεται...

Τα sneakers από τα Zara στο χρώμα της πούδρας που θα φορέσετε και καλοκαίρι

Αν και η θερμοκρασία απαιτεί ανοιχτά παπούτσια, υπάρχουν μέρες...