Ο Άρης έκανε κάτι πονηρό και ανήθικο – Είναι 49 ετών και δεν μπορώ να συνεννοηθώ!

Date:

Δεν ηρεμούν με τίποτα τα πράγματα στο Survivor, με τους Μπλε να είναι διαλυμένοι.

Survivor trailer 22/3: Ένα πραγματικό χάος επικρατεί στο Survivor, κάτι που βλέπουμε κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερο.

Οι αλλαγές των ομάδων έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο σίγουρα, με τους Μπλε αν και είναι στα… χαρτιά πιο δυνατοί, να δείχνουν διαλυμένοι.

Συγκεκριμένα όπως βλέπουμε στο trailer που έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα, μετά τη Ναυσικά, ο Τάκης ανοίγει νέες κόντρες και με τον Άρη.

Μάλιστα τον κατηγορεί ανοιχτά για ανήθικο άνθρωπο, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο έκανε κάτι τελείως πονηρό πίσω από την πλάτη του.

Φυσικά και ο Άρης από τη μεριά του δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με τα όσα γίνονται, αφού ξεκαθαρίζει πλέον ότι δεν μπορεί να είναι κοντά με έναν τέτοιο άνθρωπο, με τον οποίο δεν μπορεί ούτε να κουβεντιάσει, ούτε να συνεννοηθεί.

Survivor προτεινόμενοι spoiler 21/3: MEGA POLL! Ψηφίστε ποιος θέλετε να αποχωρήσει!

Survivor trailer 22/3: Στη μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας!

Μετά από τις δυο απανωτές ασυλίες οι Κόκκινοι και οι Μπλε θα ριχτούν στο στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν το έπαθλο της επικοινωνίας.

Μιλάμε φυσικά για ένα από τα πιο σημαντικά δώρα στο Survivor, ειδικά στο σημείο που έχουμε φτάσει γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι.

Η ομάδα που θα το κερδίσει θα πάρει σίγουρα ένα πολύ μεγάλο ψυχολογικό boost, με τη συνέχεια που ακολουθεί να είναι αρκετά δύσκολη.

O καιρός που έχει περάσει είναι πολύς και έτσι το να ακούσεις ένα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα σου δίνει ενέργεια για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε τόσο δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

Αν θέλετε να έχει μία εικόνα για το ποιο κερδίζει απόψε, μπορείτε να δείτε την πρώτη εκτίμηση μας για τον νικητή.

Ο αγώνας φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολος και απαιτητικός, ενώ δε λείπουν και τα απρόοπτα, με τον τραυματισμό του Τάκη κατά τη διάρκεια του.

Για περισσότερα Survivor Spoiler το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε συντονισμένοι στο Sportime!

Δημοφιλής

Περισσότερα σαν αυτό
Σχετίζεται με

«Με έπαιρναν τηλέφωνο και έκλαιγαν, τους μιλούσα και δεν πίστευαν ότι ζω»

O Γιώργος Μάγκας ζει και... βασιλεύει και μάλιστα μίλησε...

Τα Ζώδια για την Παρασκευή 19 Αυγούστου του 2022 – POPAGANDAGR

Τα Ζώδια για την Παρασκευή 19 Αυγούστου του 2022  POPAGANDAGRΖώδια...

Πιτ-Τζολί: Καρέ καρέ ο καβγάς στο αεροπλάνο

Κόντρα δίχως τέλος φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον...