Ξέσπασε ο Μιχάλης Ρέππας στον αέρα του Open – «Ότι εγώ καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους; Εμένα; Ως τι δηλαδή;»

Date:

Δείτε τι έγινε και τι είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα καλεσμένοι οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου. Η συζήτηση, όπως ήταν φυσικό, πήγε και στο metoo, αλλά και στον Παύλο Χαϊκάλη.

Ο Μιχάλης Ρέππας δεν άντεξε και ξέσπασε όταν αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει για τον Παύλο Χαϊκάλη και για την οποία είχε έντονες αντιδράσεις στα social media.

«Εγώ τόλμησα να το πω αυτό σε μια εκπομπή και στο τουίτερ έπεσαν να με φάνε. Εγώ είπα “υπάρχει κάτι με τον Παύλο; Κάποια δίωξη; Ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος, δεν ξέρω να υπάρχει κάτι”. Σε ένα ταλέντο σαν τον Παύλο δεν το συζητώ, θα του έδινα δεύτερη ευκαιρία.

Το είπα σε μια εκπομπή και πέσανε να με φάνε ότι εγώ ξεπλένω βιαστές και παιδόφιλους. Ο χώρος εδώ που βρισκόμαστε δεν είναι αρμόδιος για τέτοιες συζητήσεις, όποιος θέλει να πει κάτι υπάρχει η δικαιοσύνη και μπορεί να απευθυνθεί εκεί», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ρέππας.

Ο Μιχάλης Ρέππας είπε στη συνέχεια: «Ειδικά για τον Παύλο που δεν βαρύνεται από τίποτα, το θεωρώ τρελό. Δεν είναι δυνατόν να φοβόμαστε και αυτόν τον φασισμό των βλαμμένων που μου είπαν εμένα ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους. Εμένα; Ως τι δηλαδή; Δεν είναι δυνατόν και αυτό το πράγμα να μην μπορούμε να μιλάμε».
Δημοφιλής

Περισσότερα σαν αυτό
Σχετίζεται με

Φουρέιρα: Αυτό είναι το πρόβλημα της υγείας της

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τους πραγματικούς λόγους...

Η Ασημίνα Ιγγλέζου μοιράζει “εγκεφαλικά” μαδώντας μαργαρίτες στο μπικίνι της

Ελάχιστα στη φαντασία αφήνει η Ασημίνα Ιγγλέζου! Καλοκαίρι δίχως… Ασημίνα...

Ξέσπασαν κατά του ηθοποιού στο Instagram για το μήνυμα στήριξης στην Αν Χεκ

Μήνυμα υποστήριξης στη φίλη και άλλοτε συμπρωταγωνίστριά του, Αν...