Σοφία Βούλτεψη / Έπαθε ντελίριο σε ζωντανή σύνδεση – Ποια ερώτηση την έκανε να βγει εκτός ελέγχου (βίντεο)

0
67

Ο διευθυντής του avgi.gr, Νίκος Σβέρκος, την ρώτησε εάν γίνονται pushbacks προσφύγων και η υφυπουργός Μετανάστευσης του απάντησε ότι είναι φασίστας

Μια ερώτηση και μόνο ήταν ικανή να «ξεγυμνώσει» την Σοφία Βούλτεψη η οποία έπαθε ντελίριο σε ζωντανή σύνδεση. Η υφυπουργός Μετανάστευσης ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, στην οποία προσκεκλημένος ήταν και ο Νίκος Σβέρκος.

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου από την Σοφία Βούλτεψη όταν ο διευθυντής του avgi.gr την ρώτησε εάν γίνονται pushbacks προσφύγων από την κυβέρνηση όπως έχει αποδειχθεί και στις Βρυξέλλες με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο επικεφαλής της Frontex.

Η ερώτηση έβγαλε εκτός εαυτού την υφυπουργό Μετανάστευσης η οποία επέμενε να μην απαντάει ενώ ωρυόμενη άρχισε να λέει διάφορα ακατάληπτα όπως «ο άνθρωπος δεν πάει καλά, θα πάτε στις 20 μονάδες διαφορά. Θέλετε να έρθουν εκατομμύρια πρόσφυγες». 

Ο Νίκος Σβέρκος ρώτησε την υφυπουργό Μετανάστευσης εάν λένε ψέματα οι Βρυξέλλες με την Σοφία Βούλτεψη να απαντάει «δεν μας ενδιαφέρει τι λένε κάθε φορά για τη Frontex οι Βρυξέλλες».

Στην επιμονή του Νίκου Σβέρκου να απαντήσει η αρμόδια υφυπουργός εάν γίνονται pushbacks η Σοφία Βούλτεψη είπε το αμίμητο «δεν υπάρχουν, ούτε έχουν αποδειχθεί»  και στη συνέχεια εξερράγη λέγοντας στον διευθυντή του avgi.gr «είσαι φασίστας» και «ντροπή της δημοσιογραφίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ