Ξέρουν ότι κανείς δεν θα βγει ζωντανός και τότε παίρνει τη μεγάλη απόφαση και «θυσιάζεται» για τους συντρόφους του

0
101

Ο Ουκρανός στρατιώτης δεν τα παράτησε. Πέθανε σαν ήρωας προκειμένου να δώσει χρόνο στην υπόλοιπη ομάδα του να ξεφύγει από τον κλοιό των Ρώσων. Η άνιση μάχη του καταγράφηκε από drone.

Τα Ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν στην Ανατολική Ουκρανία. Οι απώλειες των Ουκρανών είναι μεγάλες αλλά δεν καταθέτουν τα όπλα. Σε ένα χαράκωμα έξω από το Λουχάνσκ, ομάδα Ρώσων εξολοθρεύει μια ομάδα Ουκρανών.

Όσοι κατάφεραν να σωθούν ταμπουρώθηκαν στο χαράκωμα. Οι Ρώσοι αρχίζουν να πιέζουν. Οι Ουκρανοί ξέρουν ότι κανείς δεν θα φύγει ζωντανός από εκεί. Τότε ένας στρατιώτης παίρνει την μεγάλη απόφαση.

Θυσιάστηκε για να σωθούν οι σύντροφοι του

Λέει στους άλλους να απαγκιστρωθούν και θα μείνει εκείνος πίσω για να καθυστερήσει τους Ρώσους. Όπως και γίνεται. Ο Ουκρανός αρχίζει να πυροβολεί με το τουφέκι του και οι Ρώσοι αιφνιδιάζονται και καλύπτονται. Οι υπόλοιποι Ουκρανοί καταφέρνουν να ξεγλιστρήσουν.

Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό οι Ρώσοι ανασυντάσσονται και επιχειρούν έφοδο στο χαράκωμα. Ο στρατιώτης αρχίζει να πυροβολεί ξανά. Οι Ρώσοι ξανακαλύπτονται. Αυτή τη φορά ακολουθούν άλλη τακτική.

Αρχίζουν να ρίχνουν βροχή από χειροβομβίδες μέσα στο χαράκωμα. Σκάνε η μια μετά την άλλη. Η ζωή του Ουκρανού κρέμεται σε μια κλωστή. Μια χειροβομβίδα πέφτει στα πόδια του.

Προλαβαίνει να την πιάσει και να την πετάξει έξω από το χαράκωμα. Στις επόμενες χειροβομβίδες όμως δεν είναι τόσο τυχερός. Η κάμερα από το drone καταγράφει καρέ καρέ τον θάνατο του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ