Βρέθηκε ο Ιάσων Πιπίνης | Η Εφημερίδα των Συντακτών

0
78

Ναι ο δημοσιογράφος κ. Ιάσων Πιπίνης, ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα Λατινικής Αμερικής! Βρέθηκε λοιπόν και όχι μόνο αυτό, αλλά έκανε και δουλειά.

Οπως διαβάζουμε σε δελτίο Τύπου, ο ειδικός σύμβουλος ταξίδευσε σε Βολιβία και Περού, συναντήθηκε με υπουργούς των κυβερνήσεων των δύο χωρών και, μεταξύ άλλων, τους έθεσε το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο. Καυτό θέμα για τους υπουργούς της Βολιβίας και του Περού, επιθυμούσαν διακαώς να ενημερωθούν από τον Ιάσονα Πιπίνη για το ζήτημα, να δουν τι συμβαίνει στο Αγαθονήσι και στα Κουφονήσια.

Σύμφωνα πάντα με αυτό το θριαμβευτικό δελτίο τύπου, ο υφυπουργός Εξωτερικών του Περού αναγνώρισε πως «η Ελλάδα διαδραματίζει σταθεροποιητικό ρόλο για την περιφερειακή ειρήνη και την ασφάλεια». Είμαι σίγουρος πως το εννοεί αυτό ο κύριος υφυπουργός, κοιμάται και ξυπνάει με τον σταθεροποιητικό ρόλο της χώρας μας.

Ο κ. Πιπίνης ένιωσε την ανάγκη να μας τονίσει ότι στις δυο χώρες των Άνδεων εκλέχθηκαν πρόσφατα αριστερές κυβερνήσεις. Γιατί, άραγε; Γιατί μας κλείνει πονηρά το μάτι;

Για τη Βενεζουέλα τσιμουδιά ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, τι να πει άλλωστε. Για τον Γκουαιδό πως τον λένε που είναι εξαφανισμένος; 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ