Αυτοί είναι οι «κρυφοί» γιοι του Πούτιν – Νέα έκθεση για το «αμαρτωλό» παρελθόν του ρώσου προέδρου

0
67

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει δύο «κρυφούς» γιους από την «ερωμένη» του, τη γυμνάστρια Αλίνα Καμπάεβα, σύμφωνα με νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα και την οποία επικαλείται η DailyMail.

Το πρώτο αγόρι γεννήθηκε υπό άκρα μυστικότητα στην Ελβετία το 2015, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια, σύμφωνα με πηγή που συνδέεται με τη γιατρό που ήταν παρούσα στη γέννα.

Ο δεύτερος γιος του Πούτιν φέρεται να γεννήθηκε στη Μόσχα το 2019, με την ίδια γιατρό να μεταβαίνει στη Ρωσία για τη γέννα, σύμφωνα με έρευνα της ελβετικής εφημερίδας Sonntagszeitung.

Η σχέση με την Καμπάεβα

Ο ρώσος ηγέτης, ο οποίος θα γίνει 70 ετών φέτος, αρνείται από το 2007 τη σχέση του με την χρυσή Ολυμπιονίκη Καμπάεβα, η οποία είναι σήμερα 38 ετών. Έχει αποκρύψει την υποτιθέμενη μυστική οικογένειά του από τους ψηφοφόρους – και δεν ήταν παρών σε καμία από τις δύο γεννήσεις.

Η έκθεση επιβεβαιώνει τις φήμες για τη σχέση Πούτιν-Καμπάεβα, με τη διαφορά ότι ισχυρίζεται πως το ένα παιδί γεννήθηκε το 2019 και δεν ήταν δίδυμα τα παιδιά που περίμενε η ρωσίδα γυμνάστρια.

Η πηγή της νέας έκθεσης – που δημοσιεύθηκε σήμερα – λέγεται ότι είναι προσωπικός φίλος της Καμπάεβα που γνωρίζει επίσης την προαναφερθείσα γιατρό, σοβιετικής καταγωγής, που γνωρίζει τον Πούτιν για περισσότερες από τρεις δεκαετίες και είναι ελβετή πολίτης.

Η εφημερίδα ανέφερε: «Η πηγή μας λέει ξεκάθαρα: ‘Η σχέση της Αλίνας με τον Πούτιν υπήρχε. Τα παιδιά τους -δύο γιοι- είναι παιδιά του Πούτιν. Η Αλίνα δεν είχε καμία άλλη σχέση. Αυτό θα ήταν πολύ επικίνδυνο για εκείνη’.

Η γιατρός εργάζεται στην Clinica Sant’Anna, στην ιταλόφωνη περιοχή Ticino της Ελβετίας, όπου γεννήθηκε το πρώτο παιδί. Η ίδια είχε διατηρήσει σχέση εμπιστοσύνης με τον Πούτιν, αναφέρει η έκθεση.

Οι δύο γέννες

Όπως ισχυρίζεται η ίδια πηγή, μόνο το ένα παιδί των Πούτιν-Καμπάεβα γεννήθηκε στην Ελβετία. Με «απόφαση του προέδρου» ο δεύτερος γιος γεννήθηκε στη Μόσχα.

Πριν από τη γέννηση, η Καμπάεβα είχε ταξιδέψει κρυφά στο Λουγκάνο αρκετές φορές. «Ήρθε με τη μητέρα και την αδελφή της, αλλά χωρίς σωματοφύλακες».

Η Καμπάεβα είχε, επίσης, ταξιδέψει πολλές φορές στην Ελβετία πριν από τη σχέσης της με τον Πούτιν, που εκτιμάται ότι ξεκίνησε το 2007.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ