Κρατηθείτε: Αυτό είναι το βίντεο που ξεπέρασε τα 10 δις προβολές στο YouTube

Date:

Αν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι ή στον ευρύτερό σας κύκλο τότε μπορεί και να έχετε πέσει πάνω στο εν λόγω βίντεο και αυτή τη στιγμή να σας τριγυρνάει ο ρυθμός του στο κεφάλι.

Αναφερόμαστε στο “Baby Shark” το οποίο πριν από λίγες ώρες έγινε το πρώτο βίντεο που έσπασε ένα απίθανο ρεκόρ για το YouTube, ξεπερνώντας τα 10 δισεκατομμύρια προβολές

Τον Νοέμβριο του 2020 είχε ανακηρυχθεί κιόλας το βίντεο με τις περισσότερες προβολές, αφήνοντας στη 2η θέση το “Despacito” του Luis Fonsi με 7.7 δισεκατομμύρια προβολές. To Baby Shark έχει μετατραπεί σε φαινόμενο για τις μικρές ηλικίες αφού υπάρχει καρτούν στο Nickelodeon, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν και NFTs ακολουθώντας τα trends του ίντερνετ. 

Παλιότερα είχε γίνει viral με το #BabySharkChallenge στο οποίο συμμετείχε μέχρι και η ράπερ Cardi B. Μετράει ένα σερί 20 εβδομάδων στη λίστα Hot 100 των Billboards, καταφέρνοντας να γίνει 11 φορές πλατινένιο

Και για να το θυμηθείτε ή να το μάθετε όσοι δεν το γνωρίζετε ακόμα, ακολουθεί το βίντεο, το οποίο ανέβηκε πρώτη φορά στην υπηρεσία τον Ιούνιο του 2016: 

 

Δημοφιλής

Περισσότερα σαν αυτό
Σχετίζεται με

29/6/22: Η μικρότερη μέρα που βίωσε ο πλανήτης Γη στην ιστορία του

Η 29η Ιουνίου του 2022 ήταν η μικρότερη μέρα...

Έρχεται το Σεπτέμβριο και αλλάζει για άλλη μια φορά τα δεδομένα

Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται να παρουσιάσει η Apple τη...

Η ημέρα μεγαλώνει και οι επιστήμονες δεν ξέρουν ακόμη την αιτία

Η διάρκεια της μέρας στον πλανήτη μας ξαφνικά φαίνεται...

Τα sneakers από τα Zara στο χρώμα της πούδρας που θα φορέσετε και καλοκαίρι

Αν και η θερμοκρασία απαιτεί ανοιχτά παπούτσια, υπάρχουν μέρες...