Φορτώνουν Bitcoin στα ανταλλακτήρια οι miners

0
67

Οι Bitcoin miners αρχίζουν να πωλούν νομίσματα που έχουν συσσωρεύσει για να καλύψουν τα αυξημένη κόστη, καθώς οι προοπτικές για ανάπτυξη του τομέα επιβραδύνονται και η τιμή του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος δείχνει λίγα σημάδια ανάκαμψης μετά την πρόσφατη κατάρρευση από τα υψηλά ρεκόρ.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, οι miners μετέφεραν περίπου 195.663 νομίσματα στα ανταλλακτήρια τον Μάιο, προχωρώντας στη μεγαλύτερη μηνιαία αύξηση από τον Ιανουάριο, σύμφωνα με στοιχεία της Coin Metrics που συγκέντρωσε η Compass Mining. Με βάση τη μέση τιμή του Bitcoin περίπου στις 32.000 δολάρια τον Μάιο, η συνολική αξία των κρυπτονομισμάτων ήταν περίπου 6,3 δισ. δολάρια.

Αυτό υποδηλώνει ότι οι εταιρείες ενδέχεται να μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες crypto που είναι αποθηκευμένα στα ψηφιακά τους πορτοφόλια σε ανταλλακτήρια για πώληση.  Η ροή από τους miners προς τα ανταλλακτήρια θεωρείται ενδεικτική για περισσότερες πωλήσεις

Ωστόσο, ο παραπάνω αριθμός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι miners πωλούν τόσα πολλά ψηφιακά νομίσματα, καθώς ορισμένοι από αυτούς βάζουν τα νομίσματά τους σε ανταλλακτήρια έτσι ώστε να κάνουν άλλες συναλλαγές και όχι για να τα πουλήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ