Τα ηλεκτρικά από την Αυστρία με ελληνική ονομασία

0
68

Δείτε πληροφορίες για τα 7 ηλεκτρικά μοντέλα που έχουν ελληνικά ονόματα: Άρης, Αθηνά, Ήρα, Ερμής, Σελήνη, Απόλλωνας και Άρτεμις.

Ας δημιουργήσουμε τη δική μας μάρκα αυτοκινήτων, που θα ηχήσει το ρυθμό της νέας κινητικότητας και θα δείξει στους υπάρχοντες κατασκευαστές όσα είναι δυνατά να γίνουν με τις τεχνολογίες του ηλεκτρισμού και του υδρογόνου!”.

Με αυτή τη φράση υποδέχεται τους επισκέπτες της η επίσημη ιστοσελίδα της… ΟΛΥΠΜ Cars!

Ψάχνοντας λίγο περισσότερο ανακαλύπτεις πως πρόκειται για μια νεοφυή εταιρία ηλεκτρικών & υδρογονοκίνητων αυτοκινήτων που αντλεί έμπνευση από την ελληνική μυθολογία.

Πρώτο της μοντέλο είναι ο Άρης, ή Ares. Ένα ηλεκτρικό SUV μήκους 4,8 μέτρων με αυτονομία πάνω από 600 km που θα είναι ικανό να φορτίσει τη μπαταρία του από το 10% στο 80% σε μόλις 20 λεπτά!

Τον Άρη θα ακολουθήσουν η Αθηνά (Athena) και ο Απόλλωνας (Apollon), ένα μεσαίο και ένα μεγάλο σεντάν αντίστοιχα, η Σελήνη (Selene) για τις αστικές μετακινήσεις, το οικογενειακό van Ήρα (Hera) και το pick-up Άρτεμις (Artemis).

Τη γκάμα θα ολοκληρώσει ο Ερμής (Hermes) με αυτονομία 700 km και ταχύτατη φόρτιση της μπαταρίας του.

Η εταιρεία έχει έδρα στη Βιέννη της Αυστρίας και, σύμφωνα με το website, θα δραστηριοποιηθεί στην Αυστραλία, τη Βραζιλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Σλοβακία, τη Σουηδία, την Ελβετία, τις ΗΠΑ αλλά και την Ελλάδα.

Αυτά είναι όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για αυτό το… ιδιαίτερο εγχείρημα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ