Πωλείται διαμέρισμα 92 τ.μ. σε διατηρητέο κτήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

0
77

Διατίθεται προς πώληση ένα εξαιρετικό ακίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για διαμέρισμα της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Προξένου Κορομηλά και Μορκεντάου. Η συγκεκριμένη πολυκατοικία αποτελεί δημιούργημα του αρχιτέκτονα Salvatorre Pozelli και κατασκευάστηκε το 1931.

Το διαμέρισμα, που διατίθεται προς πώληση, έχει εμβαδό 92 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει δύο δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Είναι διαμπερές και έχει πλάγια θέα προς τη θάλασσα. Βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα διαμέρισμα σε ένα διατηρητέο κτήριο που κοσμεί το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η εξαιρετική του θέση και η αρχιτεκτονική του το καθιστούν μοναδικό.

Το ακίνητο διαχειρίζεται κατ’ αποκλειστικότητα ο σύμβουλος ακινήτων Θεόδωρος Τζέμης.

Η πρόοψη του κτηρίου και η κάτοψη του διαμερίσματος (*Από το αρχείο του Τμήματος Αστικού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών του Δήμου Θεσσαλονίκης)

Πληροφορίες:

Θεόδωρος Τζέμης
Σύμβουλος Ακινήτων – Κτηματομεσίτης
Τηλ. 2310273747 Κιν. 6945588406
Email: [email protected]
www.tzemis.gr
www.tzemisproperties.gr

H Tzemis Real Estate εδρεύει στην Τσιμισκή 77 στον 5ο όροφο. Οι συνεργάτες της δραστηριοποιούνται στον χώρο των αγοραπωλησιών οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων στο Πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερη εξειδίκευση στην  Κεντρική και Ανατολική Θεσσαλονίκη. Αποτελούν τους πλέον κορυφαίους, καταρτισμένους και αποτελεσματικούς επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη. Άριστοι γνώστες των τιμών και των τάσεων της αγοράς μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι στις δικές σας ανάγκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ