Αρχική Επιχείρηση Περίπτερο με λογαριασμό ρεύματος 383 ευρώ

Περίπτερο με λογαριασμό ρεύματος 383 ευρώ

0
138
Σοκ προκαλούν οι λογαριασμοί ρεύματος, καθώς φαίνονται υπέρογκες αυξήσεις που γονατίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Περίπτερο καλείται να πληρώσει για 40 μέρες, 383, 35 ευρώ.

Εκτίναξη στους λογαριασμούς ρεύματος δείχνουν όλα τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που φέρνει το iEidiseis.gr σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Περίπτερο καλείται να πληρώσει 383,35 ευρώ για 40 μόλις μέρες.

Ο ίδιος λογαριασμός πριν μερικούς μήνες ήταν 250 ευρώ φθηνότερος.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό ρεύματος που έφτασε στο iEidiseis.gr, η κατανάλωση ρεύματος είναι 29 ευρώ, η έκπτωση 54 ευρώ, όμως οι συμπληρωματικές χρεώσεις, δηλαδή η ρήτρα κόστου προμήθειας, είναι ύψους 277,8 ευρώ, γεγονός που εκτινάσσει τελικά τον μηνιαίο λογαριασμό σε 383,35 ευρώ.

Μία εξαιρετικά δυσοίωνη πρόβλεψη κατατέθηκε στην προχθεσινή, ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη με όλους τους υπουργούς που εμπλέκονται στη διαχείριση των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης : Οτι οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος για τον μήνα Ιανουάριο θα προκαλέσουν μεγάλο σοκ στους πολίτες, καθώς αναμένεται να είναι τριπλάσιοι των προηγούμενων μηνών.

Τα «μαύρα» αυτά μαντάτα, σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες, μετέφερε ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, με την παραδοχή ότι η ενεργειακή κρίση είναι σε πλήρη εξέλιξη, ο ορίζοντας αποκλιμάκωσης δεν είναι ακόμα ορατός και οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ