Λάκης Γαβαλάς: Άλλαξε χέρια το εμβληματικό ακίνητο στην Κάντζα

0
103

Μόλις ένα ευρώ πάνω από την τιμή εκκίνησης

Στο σφυρί βγήκε, σήμερα, το mega συγκρότημα του Λάκη Γαβαλά στην Κάντζα, αλλάζοντας χέρια.

Επισπεύδουσα για τη «ναυαρχίδα» του οίκου LAK. ήταν η Τράπεζα Πειραιώς μετά από αναγκαστική κατάσχεση -πέρυσι τον Οκτώβριο, προς 1 εκατ. ευρώ. Η τιμή πρώτης προσφοράς είχε οριστεί στα 9 εκατ. ευρώ. Τελικά κατακυρώθηκε στο ποσό των 9.000.0001 ευρώ, μόλις ένα ευρώ πάνω από την τιμή εκκίνησης.

Το συγκρότημα εκτείνεται σε έκταση 31 στρεμμάτων και τα τρία πολυτελούς κατασκευής κτίρια που βρίσκονται μέσα στο οικόπεδο είναι συνολικού εμβαδού 11 στρεμμάτων.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση πλειστηριασμού, έχει δημιουργηθεί ένα άτυπα ενοποιημένο γήπεδο συνολικού εμβαδού 31.485,66 τ.μ., το οποίο είναι περιτοιχισμένο στο σύνολο της περιμέτρου του.

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, πρόκειται για πολυτελή κατασκευή και όπως σημειώνεται: ο φέρων οργανισμός των γραφείων είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα και χάλυβα και οι επιστρώσεις των δαπέδων είναι από γρανίτη. Η κατασκευή όλου του συγκροτήματος είναι πολυτελής.

Ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου είναι ασφαλτοστρωμένος στο μεγαλύτερο τμήμα του και σε ένα μεγάλο τμήμα έχει γίνει διάστρωση από κυβόλιθους. Επίσης, υπάρχει σύστημα απορροής ομβρίων υδάτων, βόθροι απορροφητικοί, ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος καθώς και φυτεύσεις από γκαζόν και αμπελώνες.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ