Η Ferrari έφτιαξε το λεπτότερο ρολόι στον κόσμο!

0
41

Το RM UP-01 Ferrari είναι μόλις 0,05 χιλιοστά λεπτότερο από το Octo Finissimo Ultra της Bulgari και διεκδικεί, πλέον, τον τίτλο του λεπτότερου μηχανικού ρολογιού στον κόσμο

Νωρίτερα φέτος, η Bulgari έγινε πρωτοσέλιδο μετά την παρουσίαση του λεπτότερου ρολογιού στον κόσμο, ενός εκπληκτικού μοντέλου με πάχος μόλις 1,80 χιλιοστά. Όμως η μάρκα κοσμημάτων, πλέον, έκανε ένα ακόμη «θαύμα» με το νέο ρολόι της Richard Mille, το οποίο σχεδίασε σε συνεργασία με τη Ferrari.

Το RM UP-01 Ferrari είναι μόλις 0,05 χιλιοστά λεπτότερο από το Octo Finissimo Ultra της Bulgari και διεκδικεί, πλέον, τον τίτλο του λεπτότερου μηχανικού ρολογιού στον κόσμο. Ωστόσο, αν ελπίζετε να αποκτήσετε το ρολόι, καλύτερα να κάνετε οικονομία! Το RM UP-01 Ferrari πωλείται στην τιμή των 1.888.000 εκατομμυρίων δολαρίων!

Σύμφωνα με την εταιρεία, για να φτιαχτεί το συγκεκριμένο ρολόι χρειάστηκαν περισσότερες από 6.000 εργατοώρες και δοκιμών. Η Richard Mille επέλεξε τιτάνιο βαθμού 5 για τη βασική πλάκα και τις γέφυρες, ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό. Το κράμα αποτελείται κατά 90% από τιτάνιο βαθμού 5, 6% αλουμίνιο και 4% βανάδιο. 

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, αυτός ο συνδυασμός «αυξάνει περαιτέρω τις μηχανικές ιδιότητες του υλικού, γεγονός που εξηγεί τη συχνή χρήση του στην αεροδιαστημική, την αεροναυπηγική και την αυτοκινητοβιομηχανία».

Το νέο ρολόι της Richard Mille

Το ρολόι κουρδίζεται χειροκίνητα και διαθέτει απόθεμα ισχύος περίπου 45 ωρών. Μια επιλογή λειτουργίας είναι ενσωματωμένη στη στεφάνη μεταξύ 10 και 11 ωρών και επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν τη λειτουργία κουρδίσματος ή χειροκίνητης ρύθμισης.

Το νέο ρολόι της Richard Mille

Πηγή: skai.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ