Αρχική Επιχείρηση Βενζίνη: Έρχεται και νέα αύξηση έως 5 λεπτά τις επόμενες μία

Βενζίνη: Έρχεται και νέα αύξηση έως 5 λεπτά τις επόμενες μία

0
96
Νέα αύξηση έως 5 λεπτά στο λίτρο αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην τιμή της βενζίνης.

Ο Β’ αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, Νίκος Παπαγεωργίου, «προανήγγειλε» νέα αύξηση στις τιμές των καυσίμων μέσα στα επόμενα 24ωρα ενώ έκανε λόγο και για κερδοσκοπικά παιχνίδια.


Υπογράμμισε ότι η βενζίνη ανεβαίνει σχεδόν δύο με τρία λεπτά κάθε μέρα!

«Τις επόμενες ημέρες θα αποτυπωθεί μια αύξηση στις διυλιστηριακές τιμές. Επειδή τα περισσότερα πρατήρια λόγω της ακρίβειας είχαν αποθέματα, τα οποία τελειώνουν, οι επόμενες παραγγελίες που θα γίνουν, θα είναι αυξημένες. Έτσι αναμένεται μια αύξηση 4-5 λεπτά τις επόμενες μία, δύο ημέρες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγεωργίου.

«Εμείς πουλάμε με τις τιμές που έχουμε αγοράσει από πριν. Είναι όμως διασφαλισμένος ο καταναλωτής. Δεν θα υπάρχουν εκτεταμένα φαινόμενα αισχροκέρδειας», πρόσθεσε.


Ο κ. Παπαγεωργίου υπογράμμισε ότι «έχουμε παραδεχθεί όλοι ότι υπάρχει κερδοσκοπικό παιχνίδι παγκόσμια» και σημείωσε ότι αυτά τα παιχνίδια «δυστυχώς δεν μπορούν να ελεγχθούν».

«Το πρόβλημα δεν είναι εσωτερικό» συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, μιλώντας στην ΕΡΤ.


 

Image

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ