Το iPhone 14 που θα έχει δύο ασύμμετρες οπές στην οθόνη, μία circular και μία pill-shaped – iPhone

0
135

Οι φήμες για το επερχόμενο iPhone 14 ολοένα και πληθαίνουν με την τελευταία να προέρχεται από τον Ross Young (@DSCCRoss), ο οποίος ισχυρίζεται ότι τα επερχόμενα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα διαθέτουν δύο οπές, μία τυπική στρογγυλή (circular) και μία σχήματος «κάψουλας» (pill-shaped).

Παλαιότερες φήμες ήθελαν την Apple να επιλέγει τη λύση της στρογγυλής οπής για την εμπρόσθια κάμερα, με το Face ID να προσαρμόζεται κατά κάποιο τρόπο κάτω από την οθόνη, ωστόσο από ότι φαίνεται, η λύση που θα επιλέξει η Apple, σύμφωνα με τη τελευταία φήμη είναι περισσότερο «συμβατική». Αυτό που δεν είναι «συμβατικό» είναι το σχήμα της δεύτερης οπής, που θα έχει το σχήμα «κάψουλας» (pill-shaped).

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Ross Young, ο οποίος λέει πως η στρογγυλή οπή αφορά τον Face ID dot projector και η pill-shaped οπή αφορά την εμπρόσθια κάμερα και την κάμερα υπερύθρων για τις ανάγκες του Face ID. Φημολογείται, ότι αυτή η λύση που προτιμήθηκε από την Apple προορίζεται να χρησιμοποιηθεί μόνο στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max με τις οθόνες 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών.

Γενικότερα, ο Ross Young έχει αποδειχτεί αξιόπιστη πηγή για πληροφορίες που σχετίζονται με οθόνες για προϊόντα της Apple. Πέρυσι για παράδειγμα, είχε προβλέψει με ακρίβεια ότι το νέο iPad mini θα διέθετε οθόνη 8,3 ιντσών και δεν θα είχε home button ενώ ήταν ο πρώτος που είχε αναφέρει ότι τα 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro θα διέθεταν οθόνες ProMotion. 


  • 3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ