Το Hogwarts Legacy είναι το απόλυτο “Harry Potter” παιχνίδι – Δείτε τα νέα gameplay πλάνα

0
59

Πιστή στο ραντεβού της, η Sony μαζί με την Warner Bros. Games παρουσίασαν ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από το επερχόμενο open-world RPG, Hogwarts Legacy. Το νέο Harry Potter παιχνίδι είναι εδώ και πλέον έχουμε μια καλύτερη ματιά από αυτό, καθώς το Wizarding World σύμπαν που δημιούργησε η Avalanche Software αποκαλύφθηκε πλήρως.

Το Hogwarts Legacy λειτουργεί ως prequel του Harry Potter franchise και διαδραματίζεται τον 19ο αιώνα. Έτσι δε θα περιλαμβάνει πολλούς από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες των βιβλίων ή των ταινιών. Εφόσον μιλάμε για prequel, δε θα υπάρχει ούτε το Quiddich. Όσον αφορά την πλοκή, ένα μεγάλος μέρος σάς καλεί για να ανακαλύψετε ένα μυστήριο μιας αρχαίας μαγείας που έχει επιστρέψει και στο δρόμο σας θα βρεθείτε εκτός από το εμβληματικό Hogwarts, στο Hogsmeade και στο Forbidden Forest.

Αξίζει να αναφερθεί, πως σε αυτό το παιχνίδι θα αναλάβετε το ρόλο ενός μαθητή του Hogwarts, έχοντας τη δυνατότητα να διαλέξετε τον οίκο που σας ταιριάζει καλύτερα. Φυσικά δε λείπει η εξερεύνηση, οι πολλές μάχες και οι δύσκολες ηθικές αποφάσεις. 

Επιπροσθέτως, εκτός από τις μαγικές δεξιότητες που θα είναι πολλές, θα μπορείτε να φτιάξετε μαγικά φίλτρα, charms και άλλα αντικείμενα, ενώ θα υπάρχει και “herbology”. Μιας και πρόκειται για RPG παιχνίδι, φυσικά θα μπορείτε να εξοπλιστείτε με ένα σωρό από armors, ενώ θα υπάρχει και το ανάλογο character customization, πήραμε μια ματιά από αυτό άλλωστε στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω. Επίσης, έγινε γνωστό ότι υπάρχουν διάσπαρτα στο χάρτη πολλά beasts που θα έρθετε αντιμέτωποι, αλλά και πολλοί γρίφοι που πρέπει να λύσετε.

Μερικές πληροφορίες από το επίσημο Twitter του παιχνιδιού:

Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S και PC. Τα νέα gameplay πλάνα που θα δείτε παρακάτω, είναι απευθείας από την έκδοση του PlayStation 5.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ