Τι απαντά στο ενδεχόμενο γάμου με τον Σπύρο Σπαντίδα, μετά από 13 χρόνια σχέσης

0
65

Η Σοφία Μανωλάκου ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα“. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Σπύρο Παντίδα η οποία μετρά 13 χρόνια. 

Ακόμα, η Σοφία Μανωλάκου μίλησε για το “κόμπλεξ” που έχει και δε θέλει να ακούει παρατηρήσεις από εκείνον ενώ τόνισε πως δεν κάνουν σχέδια γάμου παρά αφήνουν τη σχέση τους να κυλήσει.

«Είμαστε μαζί με τον Σπύρο 13 χρόνια. Σίγουρα βοηθά το ότι είμαστε και οι δυο ηθοποιοί στο να κατανοούμε ο ένας τον άλλον. Βοηθάει πολύ σε αυτό το κομμάτι όπως και το ότι μπορεί να γυρίσω από μια πρόβα και να έχω νεύρα, θα καταλάβει το γιατί έχω νεύρα ή γιατί μπορεί να αργήσω. Υποκριτικά δεν τον συμβουλεύομαι, έχω ένα μικρό κόμπλεξ.

Ο Σπύρος είναι πολύ οργανωτικός. Τον παίρνουν κι άλλοι συνάδελφοι και τον ρωτάνε, όπως και εγώ, τι να κάνουν, τι να ζητήσουν. Είναι πολύ καλός σε αυτό. Έχω κόμπλεξ, μόλις πάει να μου πει κάτι του λέω “δε θέλω από σένα”, δε ξέρω γιατί, έτσι μου βγαίνει. Έχουμε παίξει και μαζί σε μια παράσταση. Δε θέλω να μου κάνει παρατηρήσεις. Δεν έχουμε σκεφτεί να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας, κυλάει όπως κυλάει»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ