Στις 12 Ιουλίου αποκαλύπτεται το πρώτο smartphone της εταιρείας NOTHING – Smartphones

0
94

Στα τέλη Μαρτίου, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της NOTHING, Carl Pei επιβεβαίωσε στο NOTHING (event) “The Truth” ότι η εταιρεία πρόκειται να λανσάρει το πρώτο της smartphone το καλοκαίρι.

Λίγους μήνες μετά, o πρώην διευθύνοντας σύμβουλος και συνιδρυτής της OnePlus έκανε γνωστό ότι η νέα του εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει το πρώτο της smartphone σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 12 Ιουλίου σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00. «Είναι το πρώτο μας smartphone, και το σπουδαιότερο προϊόν μας. Η πραγματική αρχή στο ταξίδι της NOTHING. Να κάνουμε την τεχνολογία διασκεδαστική ξανά. Και μία πρόσκληση για να ξεμάθουμε ότι μας έμαθε η βιομηχανία» διαβάζουμε στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Η NOTHING ιδρύθηκε από τον συνιδρυτή της OnePlus, Carl Pei, ο οποίος εγκατέλειψε την εταιρεία λίγο προτού συγχωνευτεί με την Oppo. Λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία του Carl Pei δεν αποτελεί έκπληξη που η νέα του εταιρεία εισέρχεται στην αγορά των smartphones.

Το NOTHING Phone (1) που θα αποτελέσει την καρδιά του οικοσυστήματος της εταιρείας, θα ενσωματώνει έναν νέας γενιάς επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon και θα «τρέχει» το NOTHING OS, μία προσαρμοσμένη έκδοση της τελευταίας γενιάς του Android OS που θα διαθέτει «τα καλύτερα χαρακτηριστικά» του λειτουργικού συστήματος της Google, χωρίς τα περιττά όμως στοιχεία. Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε ο Carl Pei κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποίησε στα τέλη του περασμένου Μαρτίου.

Η εταιρεία υποσχέθηκε ότι το NOTHING OS θα προσφέρει μία γρήγορη και ομαλή εμπειρία χρήσης με ένα περιβάλλον που θα διαθέτει προσαρμοσμένα εικονίδια, γραμματοσειρές, χρώματα, ρετρο-φουτουριστικά γραφικά στοιχεία και ήχους. Μία πρώτη γεύση για την αισθητική του νέου περιβάλλοντος χρήσης πήραμε τον Απρίλιο, όταν και η εταιρεία διέθεσε τον launcher της, για περιορισμένο αριθμό συσκευών. Η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει ενημερώσεις λογισμικού για 3 χρόνια και ενημερώσεις ασφαλείας για 4 χρόνια.


  • 2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ