Ποιος είναι ο “πιο σέξι videogame χαρακτήρας”; Νέα έρευνα αποκαλύπτει

0
60

Έχετε αναρωτηθεί ποιος είναι ο πιο σέξι χαρακτήρας στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών; Ούτε εμείς μέχρι που πέσαμε πάνω σε αυτήν την νέα έρευνα -ναι, έρευνα- που ανέδειξε το top 10 των πιο “καυτών ανδρών χαρακτήρων σε videogame”. 

Η έρευνα διεξήχθη από το Top10Casinos με μια μέθοδο που λέγεται “Golden Ratio” (μέθοδος χρυσής τομής) όπου είναι ένας τρόπος υπολογισμού που αναδεικνύει την ελκυστικότητα των αντικειμένων που εισάγονται. Έτσι κατέληξαν σε μια λίστα live-action χαρακτήρων από τους 50 πιο εμβληματικούς videogame χαρακτήρες όλων των εποχών του GamesRadar.

Στην τελική λίστα κατέληξαν χαρακτήρες με CG ανθρώπινα πρόσωπα επομένως αποκλείστηκαν γνωστοί χαρακτήρες όπως ο Doom Guy του Doom και ο Master Chief των Halo, οι οποίοι φορούν κράνη συνεχώς. Έπειτα εισήχθησαν σε έναν αλγόριθμο που υπολογίζει τη γεωμετρική χρυσή τομή του κάθε προσώπου, βάσει εικόνων από το Google images με καθαρό background και χωρίς εκφράσεις προσώπου. 

Το Top 10 περιλαμβάνει μερικά από τα πιο εμβληματικά ονόματα από franchises πασίγνωστων παιχνιδιών, όπως ο Niko Bellic του Grand Theft Auto 4. Ποιος αναδείχθηκε νικητής όμως; Ο Captain Price των Call of Duty με ποσοστό 88.9%. 

Ακολουθεί το Top 10: 

1. Captain Price – Call of Duty 88.90%

2. Geralt of Rivia – The Witcher 86.99%

3. Commander Shepard (male) – Mass Effect 86.79%

4. Niko Bellic – Grand Theft Auto 86.04%

5. Max Payne – Max Payne 84.19%

6. Ezio Auditore da Firenze – Assassin’s Creed 83.53%

7. Agent 47 Hitman 82.26%

8. Isaac Clarke – Dead Space 81.48%

9. Sam Fisher – Tom Clancy’s Splinter Cell 81.11%

10. Nathan Drake – Uncharted 79.39%

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ