Ναι, πλέον υπάρχουν επίσημα Xbox χειριστήρια με τρίχες

0
40

Καλά διαβάσατε. Η Microsoft μόλις αποκάλυψε δύο νέα, υπερσυλλεκτικά Xbox χειριστήρια, τα οποία έχουν τρίχωμα!

Συγκεκριμένα, η εταιρία γιορτάζει την κυκλοφορία της επερχόμενης Sonic the Hedgehog 2 ταινίας και έτσι σε συνεργασία με την SEGA και την Paramount Pictures ετοίμασε μια ξεχωριστή Xbox Series S και δύο πολύ ιδιαίτερα controllers. Η εν λόγω κονσόλα έρχεται με ένα εικαστικό του Sonic και του Knuckles από την ταινία, καθώς και ένα από τα χαρακτηριστικά χρυσά δαχτυλίδια που γνωρίζουν όλοι οι fans της σειράς και το οποίο περιβάλλει τον ανεμιστήρα του συστήματος.

Από την άλλη, τα δύο χειριστήρια έρχονται στα χρώματα των δύο χαρακτήρων και αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι φυσικά το τρίχωμά τους. Η επίσημη ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Xbox τα περιγράφει ως εξής:

Με ανάγλυφες επικαλύψεις που θυμίζουν τη «σκληρότριχη» υφή των σκαντζόχοιρων στη φύση, τα νέα ασύρματα Xbox χειριστήρια έρχονται σε Sonic Blue και Knuckles Red χρώματα.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Microsoft χαρίζει το εν λόγω συλλεκτικό πακέτο με την κονσόλα και τα ιδιαίτερα χειριστήρια. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε λοιπόν, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στο παρακάτω tweet.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Sonic The Hedgehog 2 θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 8 Απριλίου του 2022.

Για την ιστορία, ο Jeff Fowler επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα και για το sequel, ενώ ο Ben Schwartz θα ενσαρκώσει ξανά τον Sonic και ο Jim Carrey τον διαβολικό Dr. Robotnik. Επίσης, θα ακούσουμε τον Idris Elba ως Knuckles, καθώς και την Colleen O’ Shaughnessey ως Tails. Το υπόλοιπο cast πλαισιώνουν οι James Marsden, Tika Sumpter, Adam Pally, Natasha Rothwell, και Lee Majdoub.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ