Μην περιμένετε τα πιο οικονομικά iPhone 14 να είναι τα ίδια με τα “Pro”

0
78

Πριν αρκετό καιρό σάς ενημερώσαμε ότι κατά πάσα πιθανότητα τα “απλά” iPhone 14 τηλέφωνα της Apple μάλλον θα έχουν το ίδιο chip με αυτό των iPhone 13, δηλαδή το A15 Bionic. Αυτό σημαίνει ότι μόνο τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα έρθουν με το καινούργιο και ισχυρότερο A16 Bionic.

Τώρα, σύμφωνα με την Trend Force, η Apple «σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα της, θα επικεντρωθεί να φέρει τα νέα chipsets στα Pro μοντέλα της». Τα iPhone 13 και iPhone 13 Mini χρησιμοποιούσαν το A15 Bionic με 4GB RAM και τετραπύρηνο GPU, ενώ τα iPhone 13 Pro και 13 Pro Max είχαν 6GB RAM και GPU 5 πυρήνων. Αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει στη νέα σειρά της και μόνο τα Pro θα έρθουν με το νέο chip.

Ακούγεται ότι απλά τα iPhone 14 και iPhone 14 Max, τα πιο οικονομικά μοντέλα της νέας σειράς δηλαδή, θα καταφθάσουν με τον A15 Bionic, αλλά με περισσότερη RAM και περισσότερους πυρήνες στο GPU.

Ο λόγος για αυτήν την απόφαση κατά πάσα πιθανότητα θα οφείλεται στις ελλείψεις των chip σε ολόκληρη τη βιομηχανία και επομένως η Apple δε θα είναι σε θέση να παρέχει το νεότερο chip στα “πιο φθηνά μοντέλα”. Η Apple φαίνεται πως θέλει να βάλει τους παραγωγούς της να επικεντρωθούν στα “Pro” και να φτάσουν εγκαίρως τα chip γι’ αυτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ