Η ταχύτερη τεχνολογία φόρτισης στον κόσμο είναι η UltraDart 150W της realme – Realme

0
115

Αν και οι δύο ολοκαίνουριες συσκευές GT2 Pro και GT2 που ανακοίνωσε η Realme στο πλαίσιο της έκθεσης MWC 2022 υποστηρίζουν την τεχνολογία ταχείας φόρτισης SuperDart 65W, η Κινέζικη εταιρεία πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα από το… Super ανακοινώνοντας την τεχνολογία UltraDart 150W.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι χάρη στη συγκεκριμένη τεχνολογία, η μπαταρία μίας συσκευής μπορεί να φορτίσει από το 0% στο 50% μέσα σε μόλις 5 λεπτά και χωρίς κάποιον συμβιβασμό στην υγεία ή στην ασφάλεια της. Η εταιρεία λέει πως η νέα τεχνολογία της θα κάνει το ντεμπούτο της στην αγορά με το επερχόμενο Realme GT3 Neo.

H UltraDart Charging Architecture αξιοποιεί τα λεγόμενα «Multi Boost Charge Pumps» όπως τα ονομάζει η Κινέζικη εταιρεία για να αυξήσει την ένταση του ρεύματος φόρτισης ώστε η διαδικασία να ολοκληρώνεται ταχύτερα. Είναι επίσης ικανή για παροχή ισχύος μεταξύ 100W και 200W και μάλιστα χωρίς να θυσιάζεται η κατάσταση της υγείας ή η ασφάλεια της μπαταρίας. Αυτό εξασφαλίζεται χάρη στην προσθήκη μία μονάδας διαχείρισης της θερμότητας (πέρα από την μονάδα διαχείρισης ισχύος υποθέτουμε), η οποία λειτουργεί σε συνδυασμό με έναν ειδικά ανεπτυγμένο αλγόριθμο που αναλαμβάνει να διατηρήσει τη θερμοκρασία κάτω από τους 43°C.

 

 

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η νέα της τεχνολογία δεν έχει καμία επίπτωση στην υγεία της μπαταρίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα, η μπαταρία μπορεί να διατηρήσει το 80% της χωρητικότητας της για περισσότερους από 1000+ πλήρεις κύκλους φόρτισης.


  • 5  • Haha


    4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ