ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Call of Duty θα παραμείνει στο PlayStation

0
117

Πριν λίγες ώρες σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση πως η Sony «αντέδρασε» στην εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της. Μέσα σ’ όλα, η ομάδα του Jim Ryan είπε ότι πιστεύει ότι το Xbox δε θα ακολουθήσει την ίδια διαδρομή όπως έγινε με την Bethesda.

Τώρα, ο Phil Spencer, αφεντικό του Xbox, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter μίλησε εκ του θέματος, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η Sony είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του κλάδου και πως η Microsoft εκτιμάει τη σχέση που έχει με εκείνη.

Είχα κάποιες συνομιλίες μέσα στην εβδομάδα με επικεφαλής της Sony. Τους επιβεβαίωσα την πρόθεσή μας να τηρήσουμε όλες τις υπάρχουσες συμφωνίες μετά την εξαγορά την Activision Blizzard, αλλά και την επιθυμία μας να κρατήσουμε το Call of Duty στο PlayStation. Η Sony είναι ένα σημαντικό κομμάτι της βιομηχανίας μας και εκτιμούμε τη σχέση μας μαζί της.

Για περισσότερα σχετικά με την κίνηση της Microsoft που πριν λίγα εικοσιτετράωρα “τίναξε” τους κουμπαράδες της βιομηχανίας με τη μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της, μπορείτε να βρείτε την ανάλυση των Unboxholics από την οπτική του Γιώργου Πρίτσκα, πατώντας εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ