ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται το The Witcher 4 με γραφικά Unreal Engine 5 – Δείτε την teaser εικόνα

0
55

Πριν από λίγα λεπτά η CD Projekt RED προχώρησε σε μια αναπάντεχη ανακοίνωση καθώς επιβεβαίωσε την ανάπτυξη ενός νέου The Witcher τίτλου, ο οποίος θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5 για τα γραφικά του. 

Η πολωνική εταιρία δεν το κατονομάζει τον τίτλο ως “The Witcher 4” μιας και αυτό το νέο παιχνίδι θα “ξεκινήσει ένα εντελώς νέο saga για το franchise και μια νέο τεχνολογική συνεργασία με την Epic Games, όπως αναφέρεται στο επίσημο blog της CD Projekt. Ειδικά για το κομμάτι της Unreal Engine 5 αποτελεί κομμάτι μιας νέα “πολυετούς στρατηγικής συνεργασίας” μεταξύ των CDPR και Epic Games. Παρά τη συνεργασία η REDengine θα χρησιμοποιείται σε κάποια από τα τρέχοντα projects της CDPR, όπως στο ερχόμενο expansion του Cyberpunk 2077. 

Μάλιστα δόθηκε και μια teaser εικόνα που συνοδεύει την ανακοίνωση και απεικονίζει ένα Witcher μενταγιόν θαμμένο στο χιόνι, με το λογότυπο The Witcher και τον υπότιτλο “A New Saga Begins”. 

Δείτε την teaser εικόνα του νέου The Witcher: 

Περαιτέρω πληροφορίες δεν έδωσε η CD Projekt για το νέο μεγάλο Witcher παιχνίδι καθώς δε θέλησε να δώσει ούτε κάποιο εκτιμώμενο παράθυρο κυκλοφορίας ή κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, έχοντας μάθει προφανώς από τα λάθη του Cyberpunk 2077. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ