ΕΠΙΣΗΜΟ: Αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος του Elden Ring

Date:

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι διέρρευσαν μέσα από το Steam οι minimum απαιτήσεις συστήματος του Elden Ring, ενώ λίγη ώρα μετά «χάθηκαν διά μαγείας». Τώρα, η FromSoftware μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter αποκάλυψε και επίσημα τα “minimum” και “recommended” specs.

Έτσι, οι minimum απαιτήσεις είναι ίδιες με αυτές που σας είχαμε ενημερώσει και το παιχνίδι για να τρέξει ζητάει να έχετε εγκατεστημένα τα Windows 10, 12GB RAM, Nvidia GeForce GTX 1060 3GB ή AMD Radeon RX 580 4GB. Συνεχίζοντας, θα χρειαστεί να έχετε Intel Core i5 – 8400 ή AMD Ryzer 3 3300X, καθώς και 60GB ελεύτερο αποθηκευτικό χώρο.

Ωστόσο, τα recommended specs χρειάζονται Windows 10/11 λειτουργικό σύστημα, Intel Core i7-8700K ή AMD Ryzen 5 3600X, καθώς και 16GB RAΜ, Nvidia GeForce GTX 1070 8GB ή AMD Radeon RX Vega 56 8 GB. Φυσικά και εδώ θα χρειαστείτε 60GB ελεύτερο αποθηκευτικό χώρο.

Να σας υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για τη νέα επική περιπέτεια των δημιουργών των Dark Souls, Bloodborne και Sekiro. Συγκεκριμένα, ο αινιγματικός τίτλος της FromSoftware έρχεται με επικεφαλής τον ιδιοφυή Hidetaka Miyazaki, ο οποίος όμως έχει ενώσει τις δημιουργικές του δυνάμεις με τον συγγραφέα George R. R. Martin, γνωστό για τα βιβλία που βασίστηκε η σειρά Game of Thrones.

Το Elden Ring αναμένεται για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 25 Φεβρουαρίου 2022.

Δημοφιλής

Περισσότερα σαν αυτό
Σχετίζεται με