Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος

0
35

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης προειδοποίησε για την ηχορύπανση στο Γκάζι σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου. “Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος” σχολίασε χαρακτηριστικά. 

“Ο Δήμος Αθηναίων είναι στο Γκάζι και θέλω να είμαι ξεκάθαρος γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών στην πόλη ακολουθούν τους κανόνες, σέβονται τους νόμους και τους μόνιμους κατοίκους. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, σε αυτές θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του ο δήμος. Είναι κεντρική απόφαση που ελήφθη από την παράταξή μας και από εμένα προσωπικά. Δεν μπορεί να είναι αποδεκτό να εκβιάζεται ή να απειλείται ο δήμος Αθηναίων” περιέγραψε.

“Πρακτικά, θα γίνεται σφράγιση των καταστημάτων, εξαντλούμε τα νόμιμα δικαιώματα και σφραγίζουμε τα καταστήματα. Έχει ήδη γίνει σε κάποιες περιπτώσεις και θα γίνεται όπου είναι απαραίτητο. Θα εξαντλήσουμε όποια νόμιμη δυνατότητα μας δίνει ο νόμος. Δεν θα κάνουμε πίσω” σημείωσε.

Ο δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε ότι υπάρχει ξεκάθαρο πλαίσιο λειτουργίας με κανόνες και δεν είναι αποδεκτή η λειτουργία με μουσική έως τις 6 το πρωί.

Για την εγκληματικότητα

“Ο δήμος προσπαθεί να βάλει πλάτη και το κάνουμε με κάθε ευκαιρία και σε κάθε γειτονιά” είπε ο κ. Μπακογιάννης ευχαριστώντας παράλληλα και τους αστυνομικούς και τις υπηρεσίες τους. “Υπάρχει μια βελτίωση αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας” πρόσθεσε για την εγκληματικότητα. “Ο ρόλος του δήμου είναι να μεταφέρει τις κραυγές αγωνίας των πολιτών.

Ακούστε το ηχητικό:


 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ