Σοκ με τον απαγχονισμό του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη – Ροζ βίντεο ψάχνουν οι αρχές

0
61

Νεότερα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση θανάτου γνωστού γυμναστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στο γυμναστήριό του, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Αλυσιδωτές αντιδράσεις φαίνεται πως έχει φέρει η υπόθεση αυτοκτονίας γνωστού γυμναστή της Θεσσαλονίκης που έδωσε τέλος στη ζωή του σήμερα το μεσημέρι στον χώρο που λειτουργούσε ως γυμναστήριο.

Η υπόθεση έχει μπει σε διαδικασία έρευνας από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ έχει εκκινηθεί εισαγγελική έρευνα, λεπτομέρειες της οποίας θα γίνουν γνωστές αύριο.

Αν και η υπόθεση έγινε γνωστή από ένα post στο facebook που ο γυμναστής φέρεται να μιλούσε για την υπόθεση που τελικά τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα, τις μεσημεριανές ώρες εστάλη σε συγκεκριμένους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα mail. Το μήνυμα φαίνεται πως ανέφερε ακριβώς τα ίδια με το κείμενο στο facebook που λίγο αργότερα κατέβηκε. Σε αυτό το κείμενο αναφέρεται ότι ο ιδιοκτήτης του εξαπατήθηκε από γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις, χάνοντας όλη την περιουσία του – συγκεκριμένα κάνει λόγο για ποσά των 400.000 ευρώ και των 90.000 ευρώ. 

Παράλληλα κάνει λόγο για ύπαρξη οργανωμένων κυκλωμάτων με «δασκαλεμένα κορίτσια» που στόχο έχουν την εξαπάτηση ανυποψίαστων θυμάτων, ενώ κάνει εκτενή αναφορά σε κυκλώματα της νύχτας.

Στο κείμενο, που βρίθει απόγνωσης και ερωτικής απογοήτευσης, ο γυμναστής φαίνεται να ζητάει συγγνώμη και από τον πνευματικό του για την πράξη του να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της Voria.gr, το συγκεκριμένο κείμενο του μέιλ συνοδεύεται από ροζ βίντεο για το οποίο οι αρχές είναι ενήμερες και το οποίο αναζητούν, αν δεν το έχουν ήδη στα χέρια τους, προκειμένου να κριθεί αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στη σχηματιζόμενη δικογραφία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ