Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται χιόνια κάτω από τα 500 μέτρα στη Θεσσαλονίκη

0
64

Χιονοπτώσεις και στη Θεσσαλονίκη φέρνει η κακοκαιρία «Διομήδης», η οποία θα σαρώσει τη χώρα τις επόμενες ημέρες με πυκνά χιόνια κατά περιοχές, βροχές και χαλαζοπτώσεις. Όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου, στο δελτίο καιρού, πολύ πυκνές χιονοπτώσεις θα έχουμε πάνω από τα 1.000 μέτρα στην κεντρική ηπειρωτική χώρα, στη βόρεια ορεινή Πελοπόννησο, τη Δυτική Μακεδονία, τη Στερεά και την Ήπειρο. 

Το πρωί της Τρίτης θα υπάρξουν χιονοπτώσεις πάνω από τα 1.000 μέτρα στη Μακεδονία, ενώ Φλώρινα και Κοζάνη τα χιόνια θα «πέσουν» στα 700 και 800 μέτρα. Μετά το μεσημέρι, μέχρι και το απόγευμα θα έχουμε χιονοπτώσεις ακόμη πιο χαμηλά μέχρι και στα 500 και 400 μέτρα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι οδηγοί από τη Θεσσαλονίκη προς την Αλεξανδρούπολη και αντίστροφα καθώς θα πνέουν ιδιαίτερα σφοδροί άνεμοι, στο ύψος της Καβάλας και της Ξάνθης. Μάλιστα, σφοδροί άνεμοι θα πνέουν και στη Χαλκιδική και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή, ενώ δεν αποκλείεται και χιονοθύελλα.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατούν βροχοπτώσεις από το πρωί, ενώ μετά το μεσημέρι και προς το απόγευμα φαίνεται ότι θα έχουμε περισσότερα φαινόμενα με χιονοπτώσεις στα 800 μέτρα. Μέσα στη νύχτα και μέχρι τα ξημερώματα θα σημειωθούν χιονοπτώσεις σε περιοχές ημιορεινές κάτω από 500 μέτρα. Στη συνέχεια θα εξασθενήσουν, ενώ ενδιαφέρον για χιονοπτώσεις παρουσιάζει και η Πέμπτη.

Δείτε ολόκληρο το δελτίο καιρού του Σάκη Αρναούτογλου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ