Πάρις Κουρτζίδης: Η έδρα του κόμματος του Γιώργου Τράγκα ήταν στη βίλα του στην Εκάλη

0
73

Ο πρώην στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα, Πάρις Κουρτζίδης, μίλησε σχετικά με την υπόθεση της κληρονομιάς του δημοσιογράφου και μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι του είχε κάνει εντύπωση το γεγονός, ότι η έδρα του κόμματος που δημιούργησε ο πρώτος, βρισκόταν σε βίλα που διατηρούσε στην Εκάλη.

«Μου έκανε εντύπωση ότι η έδρα του κόμματος ήταν στην Εκάλη. Όταν έγινα νόμιμος εκπρόσωπος του κόμματος κι είχα το δικαίωμα να δω πού είναι η πραγματική έδρα του κινήματος, εξεπλάγην όταν είδα ότι ήταν η κατοικία του. Είχα πάρει εγγυήσεις από την πρώτη ημέρα ότι εάν ο ίδιος επικαλεστεί ότι παθαίνει κάτι, εγώ συνεχίζω. Είχαμε πει ότι ήμουν φυσικός διάδοχος του κινήματος», είπε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, όπου μίλησε.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι «ο Γιώργος είχε μιλήσει για Ιταλούς και Γάλλους συνεργάτες. Είχε ξεκινήσει να μου εξιστορεί κάποια πράγματα. Υποστήριξε ότι τα πρώτα χρήματα που έβγαλε στο εξωτερικό, μπόρεσε να τα επενδύσει μαζί με άλλους φίλους του επιχειρηματίες σε διάφορες εταιρείες» δήλωσε ο πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Επίσης, αναφορικά με τον τρόπο απόκτησης ενός τεράστιου χρηματικού ποσού, δήλωσε ότι «αυτά προήλθαν από την πώληση του καναλιού 10 που έγινε σε επιχειρηματία . Προήλθαν κι από την πώληση μιας εφημερίδας του Γιώργου, από κάποια άλλα μέσα του. Δημιούργησαν μια μαγιά γύρω στα 20 εκατ. ευρώ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ