Ηλίας Νικολακόπουλος / Η προσέλευση στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά τις 150.000

0
73

Την ικανοποίησή του για την εκλογική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέφρασε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής

Την εκτίμηση ότι η συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ανάδειξη προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής, ξεπερνά τις 150.000 εξέφρασε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) και ομότιμος καθηγητής εκλογικής κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ηλίας Νικολακόπουλος.

Ο ίδιος μιλώντας στο pontiki.gr πρόσθεσε ότι μιάμιση ώρα μετά το κλείσιμο των καλπών, η ΚΕΦΕ θα είναι σε θέση να δώσει το ακριβές αποτέλεσμα των εκλογών, όσον αφορά στη συμμετοχή και στα άκυρα/λευκά

Για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Κεντρικής Επιτροπής, διευκρίνισε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθούν μέχρι αύριο το απόγευμα, γιατί «η καταμέτρηση σταυρών προτίμησης είναι μια μακρόσυρτη διαδικασία».

«Η ψηφοφορία για την εκλογή του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής ολοκληρώθηκε στις 21:00, μπορεί να συνεχιστεί μόνο στα τμήματα που υπάρχουν ουρές με ανθρώπους, που περιμένουν να ψηφίσουν», σημείωσε ο ίδιος προσθέτοντας ότι «είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρξαν προβλήματα αλλά αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία έστω κι αν προκάλεσαν καθυστερήσεις».

Τέλος, ο ομότιμος καθηγητής εκλογικής κοινωνιολογίας του ΕΚΠΑ σημείωσε ότι τα αποτελέσματα για το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ολοκληρωθεί αλλά θα ανακοινωθούν αύριο, καθώς το αποτέλεσμα της εν λόγω ψηφοφορίας «δε νομίζω ότι αφορά το ευρύ κοινό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ