Δεσμεύτηκε και η περιουσία της συζύγου του

0
82

Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν στην δικαστική έρευνα σχετικά με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα. Όπως προκύπτει, δεσμεύεται και η περιουσία της συζύγου του, Μαρίας Καρρά ενώ ξεκινάει μια παράλληλη έρευνα και για τα δικά της οικονομικά στοιχεία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Alpha, η δέσμευση της περιουσίας της Μαρίας Καρρά δεν αφορά τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα αλλά πρόκειται για την ατομική περιουσία της.

O επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη και δημοσιογράφου είχε ενεργή συμμετοχή στην απόκτηση χρημάτων. Δηλαδή γνώριζε και συμμετείχε στα πάντα, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Να θυμίσουμε ότι ο ένας από τους δύο γιους του Γιώργου Τράγκα, Φρέντι αποποιήθηκε την κληρονομιά του δημοσιογράφου και έθεσε εαυτόν στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών ενώ είχε προηγηθεί η δέσμευση του συνόλου της περιουσίας του εκλιπόντα.

Την ίδια ώρα, αναμένονται και οι επόμενες κινήσεις τόσο του πρωτότοκου γιου της οικογένειας, όσο και της συζύγου του εκλιπόντος εκδότη. Ήδη σε τηλεοπτικές δηλώσεις της, η Γεωργία Κούβελα, πληρεξούσια δικηγόρος της χήρας Τράγκα, Μαρίας Καρρά, έχει αρνηθεί τα περί αμύθητης περιουσίας.

Αλλά και ο Ιω. Τράγκας μέσω του δικηγόρο του, Νίκου Αγαπηνού, έχει εκφράσει τη βούλησή του να αποδεχθεί την κληρονομία, υποστηρίζοντας και αυτός ότι η περιουσία του πατέρα του ήταν κατά πολύ μικρότερη από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ