Γκρίζοι Λύκοι: Απειλούν ότι θα καταστρέψουν την Αθήνα με tweet στα ελληνικά

0
46

Την πρόσφατη κίνηση του Τούρκου προέδρου Ερντογάν να απευθύνει στα ελληνικά την τελευταία πρόκλησή του προς τη χώρα μας, φαίνεται πως αποφάσισαν να ακολουθήσουν σήμερα οι Γκρίζοι Λύκοι, συνεχίζοντας την επιθετική ρητορική με ένα thread γραμμένο στα ελληνικά

Εκτοξεύοντας την προκλητική ρητορική σε νέο επίπεδο, οι εθνικιστική οργάνωση απευθύνει νέες απειλές κατά της Ελλάδας, αναφέροντας πως η Τουρκία έχει τη δύναμη να καταστρέψει ακόμα και την Αθήνα και να δείξει στους Έλληνες πόσο «βαθιά και δροσερά» είναι τα νερά του Αιγαίου.

Συγκεκριμένοι οι Τούρκοι εθνικιστές με ανάρτησή τους στο Twitter, αναφέρονται στον χάρτη-πρόκληση που παρουσιάστηκε το Σάββατο παρουσία του κυβερνητικού εταίρου του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, δημοσιεύοντάς τον εκ νέου στο Twitter.

«Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε στον αρχηγό μας Devlet Bahçeli τον χάρτη μας», έγραψαν αρχικά οι Γκρίζοι Λύκοι.

Τον χάρτη, σύμφωνα με την τουρκική εθνικιστική οργάνωση, «ετοιμάσαμε με επίγνωση της σημασίας και της δύναμης της Γαλάζιας Πατρίδας, που σηματοδοτεί τη συνοριακή γραμμή μπροστά στην εθνική συνείδηση των νησιών μας, όπου η ένδοξη ημισέληνος και το αστέρι κυμάνθηκαν για αιώνες, αλλά άδικα σφετερίστηκε από την Ελλάδα».

Όπως επισημαίνουν, ο χάρτης ονομάζεται «Τα εθνικά μας σύνορα στη Θάλασσα» και μάλιστα περιλαμβάνει QR code με την ομιλία του Ντεβλέτ Μπαχτσελί για το θέμα της «Γαλάζιας Πατρίδας» και του Αιγαίου.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, φωτογραφίστηκε στην έδρα της εθνικιστικής οργάνωσης με χάρτη, στον οποίο τα περισσότερα νησιά του Αιγαίου, καθώς και η Κρήτη, απεικονίζονται ως τουρκική επικράτεια.

Μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, είχε εκτοξεύσει απειλές κατά της Ελλάδας για το Αιγαίο.

Διπλωματικές πηγές από την Αθήνα, έκαναν λόγο για μια ιδιαίτερα επιθετική και προκλητική ενέργεια ενώ τόνισαν πως πρόκειται για μια πράξη αμφισβήτησης της εδαφικής κυριαρχίας της χώρας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ