Ατζέντα Βουλής: Ακρίβεια, παιδεία, άρση ασυλίας Βελόπουλου για εξαπάτηση ηλικιωμένου με κρέμα που έταζε στύση

0
78

Αστείρευτη πηγή κωμικοτραγικών καταστάσεων παραμένει ο πρόεδρος της Ελληνική Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, που όπως φαίνεται το βράδυ μαζί με όλα τα άλλα ανεκδιήγητα που λέει και απίστευτα που πουλάει στα κανάλια τώρα τάζει και Ελληνική Λύση… για στύση σε ηλικιωμένους.

Ένας εξ αυτών αγόρασε την κρέμα αλλά δεν είχε το προσδοκώμενο θαύμα με αποτέλεσμα να του κάνει μήνυση.

Επίσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατηγορήθηκε από τον μηνυτή ότι πούλησε βιβλία με φάρμακα τα οποία στην πραγματικότητα δεν αποδεικνύονταν επιστημονικά, κατηγορία η οποία όμως ετέθη στο αρχείο από την ίδια τη δικαιοσύνη.

Ο Βελόπουλος, που πιάνει μια θέση στο… Ναό της Δημοκρατίας, κατηγορείται για το αδίκημα αντιποίησης του ιατρικού επαγγέλματος.

Παρακμή και γελοιότητα

Στο επόμενο επεισόδιο αυτής της θλιβερής παρακμής το θέμα φθάνει στη Βουλή όπου συζητείται η άρση ασυλίας του Βελόπουλου.

Ο τελευταίος δε αντί να παραιτηθεί και να κρυφτεί αποσυρόμενος από τα κοινά, το μόνο που λέει, χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και ευθιξίας, προς υπεράσπισή του είναι ότι ο ηλικιωμένος μηνυτής ήθελε παλαιότερα να ενταχθεί στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης, οπότε ο καταγγέλλων είχε πολιτικά κίνητρα.

Την θέση αυτή υιοθέτησε και η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής που εισηγήθηκε αρνητικά για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου.

Οι χαμένες εργατοώρες στη Βουλή συνεχίζονται αφού το θέμα φθάνει στην Ολομέλεια της Βουλής.

Με 250 ψήφους κατά, όσοι και οι παρόντες βουλευτές που ψήφισαν, η Ολομέλεια απέρριψε το αίτημα για άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου.

Κάπου εδώ το αστείο τελειώνει…

Η ιστορία αυτή θα ήταν αστεία και ίσως ευχάριστη αν δεν συνέβαινε σε τόσο κρίσιμες στιγμές για την κοινωνία και την οικονομία.

Είναι τουλάχιστον εξοργιστικό να συμβαίνουν αυτά ενώ η ακρίβεια έχει γονατίσει την ελληνική κοινωνία, οι προβλέψεις για την ανάπτυξη είναι δυσοίωνες, τα πανεπιστήμια «βράζουν», η ανεργία επιμένει, ο Ερντογάν απειλεί, ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει ανεξέλεγκτες παράπλευρες απώλειες σε γεωπολιτικό και οικονομικό επίπεδο, κτλ κτλ.

Και 250 βουλευτές καταδέχονται να ασχολούνται με τον Βελόπουλο…. και ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας να την εκπροσωπεί κάποιος σαν τον Βελόπουλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ