Ελεύθερος με ρήτρα… 15.000 ευρώ

Date:


Ελεύθερος με ρήτρα… 15.000 ευρώ – Σενάριο για Παναθηναϊκό • NewsPAO

Εξελίσσεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για τη νέα περίοδο με δεδομένη την παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος όπως συνηθίζει άλλωστε δεν πρόκειται να βιαστεί στο μεταγραφικό κομμάτι.

Σε ό,τι αφορά τις προσθήκες ναι μεν οι πράσινοι δεν φαίνεται σε πρώτη φάση να καίγονται για στόπερ όμως δεν παύουν να τσεκάρουν περιπτώσεις.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Σύμφωνα με τη Realnews, μία από αυτές που τους έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι του Παύλου Κορρέα της Ανόρθωσης. Στα 24 του χρόνια ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός που διαθέτει κυπριακό και παναμέζικο διαβατήριο φέρεται ήδη να παρακολουθείται στενά από όλες σχεδόν τις μεγάλες ομάδες της Μεγαλονήσου με το τριφύλλι να μη μένει αμέτοχο στα του ελέγχου του.

Αξίζει να σημειωθεί μια σημαντική παράμετρος που αφορά στο συμβόλαιο του Παφίτη άσου ο οποίος μπορεί να δεσμεύεται μέχρι το 2023 αλλά υπάρχει ρήτρα που αναφέρει πως με 15.000 ευρώ καταβλητέα μέχρι τις 31 Μαΐου μένει ελεύθερος.

Στα συν του η γεμάτη χρονιά που προηγήθηκε (37 συμμετοχές) και τα περιθώρια ανέλιξής του κάτι που βρίσκει σύμφωνους όσους παρακολουθούν την πορεία του.


Widget not in any sidebars

error: Content is protected !!
Δημοφιλής

Περισσότερα σαν αυτό
Σχετίζεται με