Φαίη Σκορδά σε Σταμάτη Γαρδέλη – «Παρακαλώ πολύ! Εγώ είμαι πάντα κυρία απέναντί σου»

0
71

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε ξανά στο Πρωινό και το ενδιαφέρον της κουβέντας αυτή τη φορά στράφηκε γύρω από την προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει σύντροφο, όμως, προκάλεσε και μια σχετική αμηχανία στην Φαίη Σκορδά, ο διάλογος ήταν απολαυστικός….

«Είμαστε τρία χρόνια μαζί. Δεν μένουμε μαζί, γι’ αυτό κρατιέται η σχέση. Μένει στα περίχωρα της Αττικής. Έχω πάει και με τα πόδια στο σπίτι της, είναι 7 ώρες. Είναι καλλιτέχνης, είναι συνεργάτιδά μου άμεση, είναι η έμπνευσή μου, είναι η μούσα μου, είναι το στήριγμά μου», ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης και στη συνέχεια είπε απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα: «Εσύ; Δεν είσαι μόνος. Εσύ έχεις την καλύτερη σύντροφο, έχεις έναν άνθρωπο που σε στηρίζει».

Η Φαίη Σκορδά αντέδρασε ενοχλημένη: «Αχ, παρακαλώ όμως τώρα όχι! Παρακαλώ πολύ! Εγώ είμαι πάντα κυρία απέναντί σου», είπε η παρουσιάστρια.

«Δεν είμαι εγώ κύριος απέναντί σου Σοφία μας;», αναρωτήθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης, ενώ λίγα λεπτά αργότερα τον κάλεσε η σύντροφός του στο τηλέφωνο για να του κάνει παράπονα.

Δείτε το βίντεο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ