Το πρόβλημα υγείας και οι ακυρώσεις των παραστάσεων

0
43

Πρόβλημα υγείας φαίνεται πως αντιμετωπίζει η πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών», Μαρία Κίτσου, με αποτέλεσμα να αναβληθούν κάποιες από τις παραστάσεις του έργου «Ηλέκτρα του Ευριπίδη» στο οποίο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η είδηση αυτή συζητήθηκε την Πέμπτη (7/7) στον “αέρα” της εκπομπής “Mega Καλημέρα”.

«Είναι ένα θέμα με το τι συμβαίνει με τη Μαρία Κίτσου, γιατί θυμάστε ότι και τον χειμώνα είχαμε ξαναπεί από εδώ ότι είχαν ακυρωθεί και πάλι παραστάσεις στο «Παλλάς» με το «Τρίτο Στεφάνι». Και τώρα αναβάλλονται άλλες 8 παραστάσεις.

Το θέμα είναι ότι όταν ακυρώνονταν οι παραστάσεις, ο κάθε Πολιτιστικός Σύλλογος έλεγε και κάτι διαφορετικό στην ανακοίνωσή του, δηλαδή στην Πετρούπολη έλεγε για τεχνικό πρόβλημα, στην Πάτρα έλεγε ότι ακυρώνεται η μία και η άλλη θα γίνει κανονικά.

Οπουδήποτε έγινε κάτι τέτοιο, κανένας δεν έλεγε τον λόγο που ακυρωνόταν η παράσταση. Τελικά ακυρώνεται γιατί η Μαρία Κίτσου έχει ένα πρόβλημα υγείας και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί και τελικά επελέγη να μην αντιμετωπιστεί για να είναι καλύτερα η υγεία της.

Το θέμα είναι ότι και πάλι ακυρώθηκαν 8 παραστάσεις με ό,τι σημαίνει αυτό. Ας ελπίσουμε να είναι καλά η Μαρία Κίτσου. Δεν θυμάμαι άλλος πρωταγωνιστής να ακυρώνει τόσες πολλές παραστάσεις άλλη φορά για θέμα υγείας», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός, με την Ελεονώρα Μελέτη να λέει στη συνέχεια: “Περαστικά της, τι να πούμε… Μπορούμε να πούμε και κάτι άλλο; Εγώ δεν λέω και κάτι άλλο, μην γίνω και όρνιο”.

Να σημειωθεί ότι η Ελεονώρα Μελέτη παλαιότερα είχε σχολιάσει αρνητικά κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Κίτσου, με την ηθοποιό να αφήνει αιχμές για την παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο: 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ