Τηλεθέαση: Άγρια μάχη με ανατροπές για Σασμό, MasterChef και Survivor

0
121

Ποιος τερμάτισε πρώτος; Αναλυτικά η τηλεθέαση για όλα τα προγράμματα…

Για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ, οι συγκρούσεις για την πρωτιά στην τηλεθέαση, στην prime time, ήταν σφοδρές. Κάποια προγράμματα κατάφεραν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις, ενώ κάποια άλλα κατρακύλησαν στον πίνακα μετρήσεων της Nielsen. Ωστόσο, είχαμε και κάποιες ανατροπές…

Το Survivor κατάφερε να συγκεντρώσει το υψηλότερο ποσοστό της βραδιάς, όμως, πρέπει να σημειώσουμε ότι η τηλεθέαση του real;ity επιβίωσης στο διάστημα που έπαιζαν ο Σασμός και η Γη της ελιάς κινήθηκε σε αρκετά χαμηλότερα ποσοστά. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε το MasterChef και ακολούθησαν τα σίριαλ. Μονοψήφια ήταν τα νούμερα για Σκοτεινή Θάλασσα και Φάρμα.

Η τηλεθέαση αναλυτικά…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor: 21.9%
MasterChef: 20.9%
Σασμός: 19.8%
Γη της Ελιάς: 15.3%
Άγριες Μέλισσες: 13%
Σκοτεινή θάλασσα: 6.6%
Φάρμα: 5.5%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor: 21.6%
Σασμός: 21.1%
Γη της Ελιάς: 20.4%
MasterChef: 16%
Άγριες Μέλισσες: 16%
Σκοτεινή θάλασσα: 8.1%
Φάρμα: 5.9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.
ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ