Σοκάρει ο Theo Alexander: “Του έσπασα το κεφάλι σε μία ελιά και τον έστειλα στο νοσοκομείο”

0
62

“Έκλαιγα αλλά έπρεπε να γίνει γιατί πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου… Συμφωνώ να μην καταφτάνουμε στη βία αλλά αν συνεχίζεται;” ανέφερε ο Theo Alexander.

Ο Theo Alexander φιλοξενήθηκε στην «Κυψέλη» και μίλησε για το σοκαριστικό περιστατικό με το bullying που δέχθηκε και το βίαιο ξέσπασμά του.

«Δεχόμουν bullying, μέχρι που έστειλα αυτόν που το έκανε στο νοσοκομείο. Ζοριζόμουν γιατί ήταν άδικο. Καθόμουν σε ένα παγκάκι και παρατηρούσα και με έλεγαν χοντρό. Έκλαιγα και του έσπασα το κεφάλι σε μια ελιά. Έκλαιγα αλλά έπρεπε να γίνει γιατί πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου… Συμφωνώ να μην καταφτάνουμε στη βία αλλά αν συνεχίζεται; Βεβαίως κι υπάρχουν άλλοι τρόποι. Ο άνθρωπος δεν έχει εξελιχθεί.

Κι αν δεν δουλέψει το να μιλήσεις στους γονείς σου; Το είπα κι από πριν στους γονείς μου. Με στήριξαν και μου είπανε κάνε κάτι για αυτό. Είμαι παθιασμένος γιατί είμαι ευαίσθητος για όσα παιδιά δέχονται bullying οποιασδήποτε μορφής. Άρα οποιαδήποτε είναι η λύση, πρέπει να τη βρούνε. Να μιλήσουν στους γονείς τους, στους ψυχολόγους και στους δασκάλους και μετά να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους γιατί η ψυχολογική βία που τρώνε αυτά τα παιδιά είναι πολλές φορές πολύ χειρότερη από το σωματική» δήλωσε ο Theo Alexander.
ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ