Ποιοι κερδίζουν την πρώτη ασυλία; Μαχητές ή Διάσημοι;

0
117

Μια πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία στην 4η εβδομάδα που έρχεται.

Survivor spoiler 16/1: Θα σας το πω ευθέως. Μην λάβετε καθόλου υπόψη σας το Survivor Spoiler που έρχεται. Είναι καθαρή εκτίμηση, χωρία το παραμικρό στοιχείο. Διότι πάντα πρέπει να περιμένουμε το τελικό και το οριστικό. Το σίγουρο. Υπάρχουν όμως εξελίξεις στο Survivor.

Το έγραψα και την Παρασκευή. Οι Μαχητές πέφτουν σαν τα κοτόπουλα. Είναι αυτός λόγος για αποχωρήσεις; Θανάσης Μπέλλος, Κρυσταλλία Κουτσιμάνη και Σταμάτης Καλαφατάς είναι τα ονόματα που παίζουν για αποχώρηση. Με εξαίρεση αυτό της Κρυσταλλίας, τα άλλα ονόματα δεν ήταν βέβαια μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Σταμάτης θέλει να φύγει, το έχει δηλώσει. Ο Θανάσης Μπέλλος δεν το έχει πει ποτέ. Χτυπάει συχνά βέβαια. Μία το κεφάλι, μία τα πνευμόνια. Θα πρέπει αν συντρέχει ιατρικός λόγος. Δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε μετά την απουσία τους από το παιχνίδι των ερωτήσεων. Αλλά, δεν είναι οριστικό. Ούτε της Κρυταλλίας είναι ακόμα κλειδωμένο, αλλά μοιάζει μη αναστρέψιμο και σχεδόν βέβαιο.

Λιανός – Οριστικό! Έχουμε αποχωρήσεις!

Φαίνεται ξεκάθαρα από τα όσα λέει ο Γιώργος Λιανός: «Το Survivor ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Δεν κατάφεραν να συνεχίσουν». Στο ξεκίνημα βλέπουμε τη Μυριέλλα να κλαίει και να λέει θέλω να φύγω. Δεν πρέπει να αναφέρεται σε αυτή όμως ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κρυσταλλία πλέον σίγουρη και ποιος άλλος. Καλαφατάς και Μπέλλος; Ο ένας επειδή δεν αντέχει και ο δεύτερος επειδή δεν του το επιτρέπουν; Μπορεί να εννοεί τον Χατζηγεωργίου και την Κρυσταλλία μόνο;

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

Survivor spoiler 16/1: Ποιος παίρνει την πρώτη ασυλία;

Το κλίμα στους μπλε φαίνεται περίεργο, αλλά αν τα βάλουμε κάτω με ηρεμία, μία είναι σημαντική απουσία. Αν δεν αγωνιστεί ο Μπέλλος ασφαλώς. Οι άλλοι δεν λένε και πολλά. Δεν έχουμε δει ξεκάθαρα Survivor trailer για να καταλάβουμε τι παίζει. Αν δεν αγωνιστεί κανείς από τους απόντες, στους άντρες μένουν οι εξής: Γιώργος Κατσαούνης, Γιάννης Τσολάκης, Σσπύρος Μαρτίκας και Σάββας Κάλφας. Μια χαρά τετράδα με δυο λόγια. Και οι γυναίκες, κλασικά δυνατές και ικανές. Μην ξεχνάτε πως τέτοιες καταστάσεις συσπειρώνουν.

Οι κόκκινοι πήραν ένα συγκλονιστικό ματς, έφαγαν και έχουν και στεγνή καλύβα. Αυτά είναι σημαντικά πλεονεκτήματα. Αλλά δεν είναι τίποτε τρομερό.

Να χάσουν ξανά οι Μαχητές και να πάνε σε συμβούλιο που θα πρέπει να υποδείξουν παίκτη; Δύσκολο. Η ιστορία του Survivor έχει δείξει πως όταν σφίγγουν τα λουριά και κάποιοι παίκτες παίζουν συνεχόμενα, τότε έχουν πλεονέκτημα. Αυτό βλέπω κι εγώ τώρα. Προβάδισμα των Μαχητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ