Ποια νέα ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

0
99

Μια πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού. Ποια νέα ομάδα το παίρνει; Μπλε ή κόκκινη;

Survivor spoiler 5/6: Το πρόγραμμα στο Survivor της Κυριακής έχει ως εξής. Αρχικά, έχουμε αγώνες κατάταξης και στη συνέχεια αγώνισμα με έπαθλο φαγητό. Το αγώνισμα θα γίνει με τις νέες ομάδες που θα δημιουργηθούν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το Sportime ήταν το μόνο μέσο που ανέλυσε διεξοδικώς τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει ο διαχωρισμός των δύο ομάδων. Το Survivor spoiler έχει δοθεί από νωρίς, αλλά η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Μπορείτε να δείτε εδώ ποιοι είναι οι δύο νέοι αρχηγοί και το σφάλμα που κάνει ο Στάθης Σχίζας.

Βέβαια, θα πει κανείς πως στον στίβο μάχης φαίνονται όλα. Και ο καλός παίκτης και ο κακός ασφαλώς. Τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Ο σωστός ο παίκτης όμως, αυτός που βλέπει μακριά, αν έχει την ευκαιρία να έχει συμπαίκτη του και όχι αντίπαλο τον Άρη Σοϊλέδη, αυτό κάνει. Διότι, τα στατιστικά δεν λένε ψέματα. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει (που μας αρέσει), ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο καλύτερος παίκτης του φετινού παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο.

Είπαμε όμως. Σωστές ή λανθασμένες επιλογές στους στίβους μάχης θα κριθούν. Οι νέοι κόκκινοι είναι οι ίδιοι με πριν, έχοντας σαν νέα προσθήκη την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Οι νέοι μπλε είναι οι ίδιοι με πριν, με τη μόνη διαφορά πως δεν έχουν στην Σταυρούλα.

Survivor spoiler 5/6: Ποιος παίρνει το έπαθλο;

Για να τα λέμε όλα καθαρά κι ωραία βέβαια, ούτε ο Στάθης, ούτε ο Τάλα έχουν αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικοί στο να κερδίζουν τον Άρη Σοϊλέδη. Η Σταυρούλα έχει τον τρόπο της. Πολλές είναι οι φορές που έχει κερδίσει τον Άρη και μάλιστα υπό την πίεση που έχει ένα flag race ή ένα best of παιχνίδι.

Με τον Σπύρο Μαρτίκα να παραμείνει στην κόκκινη ομάδα, οι μπλε έχουν έναν εύκολο στόχο και μαζί έναν εύκολο πόντο. Θα τον επιλέγουν πάντα στα πρώτα ματσαρίσματα, με αποτέλεσμα να μένει ένας εκ των Τάλα ή Στάθη εκτός. Συν το γεγονός, πως τόσο ο Νικογιάννης, όσο και ο Σοϊλέδης ασφαλώς μπορούν να τους κερδίσουν.

Οι μπλε σαν αχίλλειο πτέρνα έχουν την Βρισηίδα. Η τελευταία βέβαια δεν είναι πως χάνει πάντα, ή θα χάνει πάντα. Γενικότερα, οι νέοι μπλε έχουν μια ισορροπία σαν ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος που θεωρούμε πως η μπλε ομάδα είναι αυτή που κερδίζει το πρώτο έπαθλο φαγητού. Θα έχουμε επικοινωνία το πρωί ασφαλώς, για να σας δώσουμε το οριστικό.

Ειδήσεις τώρα

Τουλάχιστον δύο ακόμα αποχωρήσεις στο Survivor μέχρι το ατομικό

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτή παίρνει την θέση της στο ΣΚΑΪ

Σκορδά – Λιάγκας: Τέλος το Πρωινό απο τον ANT1 – Τι έχει συμβεί

Σχόλια για την παιδική ηλικία του Σοϊλέδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ