Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Εδώ στον ΣΚΑΙ έμαθα για το πρόβλημα με την υγεία μου»

0
176

«Μου το είπε ο κομμωτής που έχετε μέσα», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό μίλησε σήμερα στο «Love it» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε πως λόγο αυτού του γεγονότος αναγκάστηκε να κόψει τα μαλλιά της. Μάλιστα, το ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα αφού ξεπέρασε τον κορονοϊό, ήταν κάτι που το έμαθε από έναν κομμωτή στον ΣΚΑΙ.

«Έχει τελειώσει όλο αυτό. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά με το θέμα του κορονοϊού. Όταν ήρθα εδώ μόλις είχε τελειώσει η καραντίνα μου. Εδώ μου είπαν κιόλας πρώτη φορά ότι κάτι δεν πάει καλά με τα μαλλιά μου.

Όταν ήρθα να ετοιμαστώ για την εκπομπή εδώ, ο κομμωτής που έχετε μέσα μου είπε “είναι η πρώτη φορά που δεν βλέπω καλά τα μαλλιά σου, κάτι έχει γίνει, σαν να έχουν καεί” και τελικά είχε δίκιο ο άνθρωπος. Κι έτσι τα έκοψα», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόσθεσε επίσης: «Επειδή έκανα το εμβόλιο την ίδια μέρα που νόσησα, πέρασα αρκετά βαριά τη νόσο. Κι επειδή μου επηρέασε και το θυρεοειδή μου, τα μαλλιά μου σταμάτησαν να αιματώνονται και συνέβη αυτό, οπότε αναγκάστηκα να τα κόψω».
ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ