Παντρεύονται Μπάμπης και Κορίνα – Τέλος Ουράνια και Άλκης

0
42

Οι εξελίξεις τρέχουν στις Άγριες Μέλισσες με τα επόμενα επεισόδια να φέρνουν νέες ανατροπές στις ερωτικές ωές των πρωταγωνιστών.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Καθώς οι Άγριες Μέλισσες οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τη τύχη των αγαπημένων μας χαρακτήρων.

Η σειρά του ΑΝΤ1, μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης πορείας, κορυφώνει την αγωνία με όλα όσα παρακολουθούμε τώρα αλλά και θα δούμε στη συνέχεια να δικαιολογούν την άνοδο στη τηλεθέαση.

Σας έχουμε ήδη γράψει σε προηγούμενο spoiler για το μέλλον του Ακύλα Μεγαρίτη και της Ζωής Μεγαρίτη στη σειρά. Ο ένας από τους δύο θα βρεθεί νεκρός με τον άλλο να αρχίζει από την αρχή τη ζωή του.

Η οικογένεια των Σεβαστών όμως τραβάει και αυτή το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού, με το τέλος του άρχοντα του κάμπου Δούκα Σεβαστού να είναι καθορισμένο.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τι θα γίνει με τα ζευγάρια της σειράς

Όσον αφορά τα ζευγάρια της σειρά όμως, αλλού θα έχουμε ευχάριστες εξελίξεις και αλλού θα χυθούν αρκετά δάκρυα λόγω χωρισμών.

Ένα από τα χαρμόσυνα νέα της συνέχεια είναι η γέννηση του παιδιού της Ελένης την ώρα όμως που ένας νέος έρωτας γεννιέται.

Ο λόγος για την Κορίνα με τον Μπάμπη! Το ειδύλλιό τους βλέπουμε ήδη ότι αναπτύσσεται. Στο τέλος πράγματι θα καταλήξουν μαζί και μάλιστα θα παντρευτούν κιόλας.

Ακόμη ένας γάμος θα γίνει με πρωταγωνιστές τη Πηνελόπη (ο τρίτος της) και τον δικηγόρο Αλέξη Ρωστάνδη ο οποίος τη διεκδικεί ερωτικά.

Από την άλλη, η Ουρανία χωρίζει με τον Άλκη και γυρνάει πίσω στον Κυριάκο που είναι αυτός που αγαπάει. Η Βιολέτα πάλι δε θα καταλήξει ούτε με το Σταμάτη ούτε με τον Παναγιώτη ενώ θα κρατήσει τον Ζαχαρία το οποίο και μεγαλώνει ως δικό της παιδί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ