Αρχική Διασκέδαση «Πήγαινε να μου πάρεις τσιγάρα γιατί θα πω ότι σε λένε Βρασίδα»...

«Πήγαινε να μου πάρεις τσιγάρα γιατί θα πω ότι σε λένε Βρασίδα» (βίντεο)

0
81
Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του αγαπημένου τραγουδιστή Δάκη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για μια άγνωστη ιστορία για το τραγούδι «τόσα καλοκαίρια», ενώ έκανε γνωστό πώς έχει τύψεις για ένα περιστατικό που έχει να κάνει με το όνομα του το Βρασίδας.

«Τελευταία περνώ λευκές νύχτες και χθες ήταν μια γκρίζα… Με είχαν συνδέσει φοβερά με τον Δάκη με το τραγούδι «Τόσα Καλοκαίρια».


Ήταν εμβληματικό αυτό το τραγούδι κι αυτή η σκηνή. Αυτό το τραγούδι ήταν για να χορέψω εγώ αλλά θα ήταν κι ο Δάκης σε πλάνα. Αν ήταν κι ο Δάκης, θα ήταν το πρώτο βίντεο κλιπ στην Ελλάδα. Ενδιάμεσα θα υπήρχαν πλάνα του Δάκη αλλά τελικά δεν μπόρεσε να έρθει» ανέφερε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Έχω τύψεις φοβερές, έχω φερθεί εκβιαστικότατα. Ήταν πιτσιρικάς τότε ο Δάκης, δουλεύαμε στο στούντιο της Φίνος Φιλμ κι έπεσε στα χέρια μου το διαβατήριό του. Είδα ότι λεγόταν Βρασίδας Χαραλαμπίδης και του λέω τι περίεργο όνομα έχεις και μου είπε μην το πεις.

Κι άρχισε ο εκβιασμός, πήγαινε να μου πάρεις τσιγάρα γιατί θα πω ότι σε λένε Βρασίδα. Πήγαινε ένα χιλιόμετρο μακριά για να μου φέρει. Το φοβόταν τότε φρικτά, ήταν πιτσιρικάς. Ο γλυκός μου, τι καλό παιδί.


Ήταν εξωστρεφέστατος, κοινωνικότατος αλλά είχε τη δική του σκέψη. Δεν κάναμε πολλή παρέα αλλά όποτε συναντιόμασταν, είχαμε μια πολύ γλυκιά χημεία. Δεν είχαμε μιλήσει τελευταία, ήταν πολύ καιρό πριν.

Μάθαινα τα νέα του από την Κατιάνα Μπαλανίκα, που ήταν πολύ φίλοι» πρόσθεσε η Μαίρη Χρονοπούλου.


{https://www.youtube.com/watch?v=Xn0KgoqDz28&ab_channel=Zappitshow}

Image

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ