Ο Γιάννης Ποιμενίδης εξομολογείται για τη σχέση του με την Ευγενία Σαμαρά

0
72

“Δεν προβάλαμε κάτι, αλλά δεν πασχίζουμε και να κρύψουμε κάτι” ανέφερε ο Γιάννης Ποιμενίδης.

Ο Γιάννης Ποιμενίδης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Τρία Μίλια, έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο και μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση του με τη συνάδελφό του, Ευγενία Σαμαρά.

Ωστόσο, Γιάννη, τον τελευταίο καιρό τόσο εσύ όσο και η σύντροφός σου Ευγενία Σαμαρά δείχνετε πιο χαλαροί σε αυτό το κομμάτι, ενώ συχνά ανεβάζετε και φωτογραφίες σας στο Instagram.

Από την αρχή ήμασταν ΟΚ. Δεν προβάλαμε κάτι, αλλά δεν πασχίζουμε και να κρύψουμε κάτι. Τώρα που το λες, δεν νιώθω πως έχει αλλάξει κάτι στο πώς αποτυπώνεται η σχέση μας στο Instagram, μιας και μια σχέση δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε μια οθόνη κινητού. Είναι ένα κομμάτι όπου κοινοποιείς στην ουσία αυτό που θέλεις εσύ να δείξεις.

Γιάννη, έχετε κλείσει επτά χρόνια σχέσης με τη σύντροφό σου. Τι είναι η Ευγενία για σένα;

Όντως είμαστε τόσα χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του σίριαλ Εκδρομή, και έκτοτε είμαστε μαζί. Όλα κυλάνε υπέροχα. Η Ευγενία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος – για μένα σίγουρα και για πολλούς που τη γνωρίζουν. Πολύ δοτικός, πολύ ενεργός, πολύ ταλαντούχος, πολύ ευγενικός άνθρωπος. Είμαι πολύ περήφανος για τη μεγάλη φετινή της επιτυχία, τον Σασμό, γιατί είναι μια πολύ καλά δουλεμένη σειρά και η Ευγενία είναι εξαιρετική στον ρόλο της. Τη θαυμάζω!

Στο σπίτι συζητάτε θέματα της δουλειάς ή το αποφεύγετε;

Επικοινωνούμε τα πάντα, η συνύπαρξή μας βασίζεται στην επικοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ