Ξαφνική αντικατάσταση ηθοποιού στο σήριαλ – Ποιος είναι ο λόγος

0
57

Αντικατάσταση ηθοποιού για λόγους υγείας στο σήριαλ «Σασμός» το οποίο προβάλλεται από τον Alpha.

Παρά το γεγονός ότι φέτος στην ελληνική τηλεόραση έχουμε αρκετά δυνατά σήριαλ στα περισσότερα κανάλια, σειρά Σασμός του Alpha, καταφέρνει συνήθως να φιγουράρει στην πρώτη θέση στην τηλεθέαση.

Κι αυτό καθώς υπάρχει δυνατό σενάριο, ιντριγκαδόρικη πλοκή και συνεχείς και καταιγιστικές εξελίξεις και ανατροπές. Άλλωστε το Sportime σας ενημέρωσε πως  η Αργυρώ αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Σταύρο. ο οποίος την στηρίζει. Ωστόσο η ευτυχία του νέου ζευγαριού δεν θα διαρκέσει για πολύ…

Παρά τις δυνατές υποθέσεις που εξελίσσονται στον «Σασμό» τα πρόσωπα δεν μένουν τα ίδια και συχνά -πυκνά νέοι χαρακτήρες «εισβάλλουν» στο αγαπημένο σήριαλ. Κι αυτό προκειμένου να δημιουργήσουν νέες καταστάσεις και ανατροπές στο σενάριο.

Ένα από αυτά ήταν η Ντίνα Μιχαηλίδου,  οποία όμως χρειάστηκε να αντικατασταθεί λόγω μια αδιαθεσίας που παρουσίασε. Έτσι τη θέση στην σειρά θα πάρει η Γιάννα Ζιάννη, την οποία είχαμε δει τελευταία φορά ρόλος της Παναγιώταινας στο «Κάτω Παρτάλι»!

Η Ζιαννή είναι λοιπόν αυτή που θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Δέσποινας. Η Δέσποινα είναι χήρα και μητέρα του νεαρού Πέτρου ο οποίος έχασε πρόσφατα τη ζωή του και κηδεύεται στα Γιάννενα, όταν φτάνουν εκεί η Μαρίνα και η Αργυρώ.

Η Δέσποινα αναπτύσσει φιλικές σχέσεις με τη Μαρίνα. Είναι, επιπλέον, η θεία του Σταύρου και του Βαγγέλη (αδερφή της μάνας τους που έχει πεθάνει πριν από χρόνια). Αυστηρή και στοργική στέκεται δίπλα τους σαν μάνα.

Σασμός: Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας 14 Μαρτίου 2022

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ