Νίκος Μουτσινάς: «Σαν εκπομπή δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό, το καταλαβαίνετε»

0
149

«Κι επίσης δεν μπορούμε να τα λύσουμε όλα οι πολίτες. Έχει περάσει ξαφνικά όλο το κομμάτι στον κόσμο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς, στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής, αναφέρθηκε στο “ταραγμένο”, όπως το χαρακτήρισε, σαββατοκύριακο, στο οποίο είχαμε όλο τον χαμό που έγινε, σχετικά με τον βιασμό που κατήγγειλε η κοπέλα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στο θέμα του revenge p@rn της Ιωάννας Τούνη.

«Ήταν ένα σαββατοκύριακο ταραγμένο. Συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολλά γεγονότα, τα οποία συνέβαιναν και πάρα πολύ παλιά, απλά τώρα υπάρχει κάποια παραπάνω δημοσιότητα από τον κόσμο πάντοτε, καθόλου από αυτούς που πρέπει. Υπάρχουν τηλέφωνα να μιλήσετε, δεν χρειάζεται να νιώθετε θύματα.

Θα μπορούσε να είναι μια αδύναμη στιγμή της ζωής σας που δεν είχατε τη δύναμη να το αποφύγετε. Πια μπορείτε να το πάρετε όλο στα χέρια σας, τη δύναμη, να μιλήσετε, να βρείτε τη βοήθεια, να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει να τιμωρηθούν και να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Σαν εκπομπή δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό, το καταλαβαίνετε. Κι επίσης δεν μπορούμε να τα λύσουμε όλα οι πολίτες. Έχει περάσει ξαφνικά όλο το κομμάτι στον κόσμο.

Είτε λέγεται twitter είτε λέγεται Instagram, γράφει κάποιος κάτι, το κάνει ο άλλος repost για να μαθευτεί. Αλλά ουσιαστικά θα πρέπει να αναλάβει κάποιος άλλος την ευθύνη, υπάρχουν φορείς, ας το κάνουν και ας μας αφήσουν να ζήσουμε ρε φίλε, τρέχουμε σαν τρελοί».
ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ