Νίκος Μουτσινάς: “Μπορεί κάποιους να τους εκνευρίζει αλλά η εκπομπή είναι πολύ συγκεκριμένη”

0
117

“Δεν είναι για εμάς αυτό το πράγμα” ξεκαθάρισε ο Νίκος Μουτσινάς.

Για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες και δεν μπορεί να φέρει στην ψυχαγωγική του εκπομπή θέλησε ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Τετάρτης, να κάνει μια σύντομη αναφορά στον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, στην έναρξη της εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως «θέλω να πω ότι αντιλαμβανόμαστε όλα αυτά που συμβαίνουν, κάποια γεγονότα τα οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Το καταλαβαίνουμε. Είναι πολύ συγκεκριμένη η εκπομπή, όχι οι άνθρωποι, αλλά η εκπομπή. Μπορεί κάποιους να τους εκνευρίζει, το καταλαβαίνω αλλά δεν θα ασχοληθούμε με όλα αυτά που συμβαίνουν. Όχι, γιατί δεν μπορούμε… Γιατί δεν μπορούμε, είναι η αλήθεια».

«Δεν είναι για εμάς αυτό το πράγμα. Υπάρχουν οι ειδικοί που δεν είναι στην τηλεόραση και ας ασχολείται η τηλεόραση με αυτά τα θέματα. Να μπορέσουν να βρουν τις λύσεις. Οπότε εμείς το γνωστό υπνωτικό για δυο ώρες».

«Θέλω να το πω γιατί και γω παρακολουθώ τι γίνεται και όντως έρχομαι εδώ πέρα και προσπαθώ να φτιάξω λίγο τη διάθεση γιατί ο εγκέφαλος είναι αλλού. Θες ρε παιδί μου γιατί αυτό που συμβαίνει σε αγγίζει; Γιατί μπορεί να έχει συμβεί σε κάποιον που γνωρίζεις; Γιατί συντονίζεσαι με το θύμα τη στιγμή που του συμβαίνει όλο αυτό; Γιατί έρχεται από παντού πληροφορία και έχουμε μια διάθεση όλοι να μαθαίνουμε. Έχουμε γίνει όλοι έτσι κι αλλιώς ντετέκτιβ και τα πράγματα είναι μπερδεμένα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.
ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ