Μάκης Κωστίνης: Ο Στάθης Ψάλτης τσακωνόταν συνέχεια με την Χριστίνα – Ήθελε να φύγει – Την φοβόταν πολύ

0
78

Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Μάκης Κωστίνης και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον καλό του φίλο Στάθη Ψάλτη και το πρόσφατο «σήριαλ» με την εκταφή του. Ο Μάκης Κωστίνης αναφέρθηκε επίσης και στην τελευταία σύζυγο του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα.

«Ο δήμαρχος έκανε την εκταφή και εφόσον η σύζυγός του, αποστασιοποιήθηκε τελείως, έπρεπε η κόρη του, η Μαρία, να πάει στον δήμο και να πει ότι θέλει να κάνει εκταφή του πατέρα της. Βέβαια, έγινε η εκταφή του, δυο χρόνια μετά. Τον κρατήσανε δυο χρόνια παραπάνω και τα 1.500 ευρώ τα χαρίσανε λόγω που ήταν ο Στάθης Ψάλτης. Ούτε τον πετάξανε πουθενά» ανέφερε αρχικά ο Μάκης Κωστίνης.

«Στο τραπέζι της κηδείας η πρώην σύζυγός του Στάθη μαζί με την κόρη δεν είχαν καλή σχέση με την Χριστίνα, δεν κάθισαν μαζί και έδωσαν δικαιώματα. Η Χριστίνα ποτέ δεν άφησε την κόρη του Στάθη να πάει στο σπίτι και να πάρει ένα ενθύμιο του πατέρα της. Δεν έδωσε ποτέ τα ρούχα του Στάθη στον αδερφό του, Γιάννη Ρώτα, ο οποίος ήταν στο γηροκομείο» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Μάκης Κωστίνης: Ο Στάθης Ψάλτης τσακωνόταν συνέχεια με την Χριστίνα – Ήθελε να φύγει – Την φοβόταν πολύ

«Η Χριστίνα Ψάλτη εξαφανίστηκε, είχε μίσος. Ο Στάθης τσακωνόταν συνέχεια με την Χριστίνα. Κάποια στιγμή μαζεύτηκε μέσα του όλο αυτό, ήθελε να φύγει, να χωρίσει. Ο Στάθης φοβόταν πολύ την Χριστίνα, δεν τον άφηνε να πάει πουθενά. Είχανε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εκείνη όταν γνωρίστηκαν έλεγε ψέματα ότι είναι 22 ενώ ήταν 17. Όταν ερωτευόταν ήταν πολύ δοτικός, δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο» τόνισε ο Μάκης Κωστίνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ