Κωνσταντίνος Τζούμας – «Στο βάθος του μυαλού τους λένε χειρότερα από αυτά που είπα εγώ»

0
178

«Χιούμορ» λέει πως έκανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας όταν σχολίασε τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης για τη φλυαρία των γυναικών.

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», είχε αναφέρει ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Μιλώντας στο «Τι Λες Τώρα!» ξεκαθάρισε τί εννοούσε.

«Επιτέλους, έγινα Νο1 trend στο Twitter! Μία φορά αποφάσισα να γίνω το κακό παιδί. Ίχνος χιούμορ δεν έχει μείνει πια; Εξυπακούεται ότι είμαι κατά των γυναικοκτονιών. Κάνω ραδιόφωνο τόσα χρόνια, μίλησα ποτέ εναντίον των γυναικών; Σαχλαμάρες!», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι δικοί του άνθρωποι κατάλαβαν ότι έκανε χιούμορ

«Αποτυχημένο είναι το χιούμορ που δεν αρέσει στους πολλούς. Εγώ δεν λέω αυτά που θέλει να ακούει ο κόσμος, θα λέω αυτά που δεν θέλει να ακούσει», σημείωσε.

«Δεν πιστεύω στις οικογένειες, πιστεύω ότι στα βάθη του μυαλού τους λένε πολύ χειρότερα πράγματα από αυτά που είπα σε μία εκπομπή. Γεμάτοι ανημπόρια  κάθονται μπροστά στην τηλεόραση. Δεν έχουν τι να κάνουν και μεταδίδουν στα παιδιά τους αυτό το πράγμα», δήλωσε.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας δεν θα χρησιμοποιούσε τη λέξη συγγνώμη: «Με έργα, όχι με λόγια, θα έδειχνα πως αυτό που λέω το εννοώ».

Ακολουθούν οι δηλώσεις του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ